Rabia411 _kbranr_33 tahlillerin hepsini sağlık ocağında yaptır genel gebelik rutinleri de özellikle tsh a da baksınlar sağlık ocağında sıra da çok olmaz ben öyle yapıyorum
_kbranr_33 Tazeanne0134 ebe ole soyledı abla aşı oluyorsun dedi 17 gün snra bız arıayıp haber verıyoruz dedı tam bılmıyorum ki sormadım detaylı
Tazeanne0134 _kbranr_33 sen kaç yaşındasın belki yaşın küçük ondan çünkü ben 14+0 haftalık hamileyim ilk aşım 20 haftalıkken yapılacak ondan
Rabia411 _kbranr_33 tiroit hormonu yüksekliği hamilelik için tehlikeli ilk gebeliğimde sağlık ocağında rutin gebelik tahlillerinde bakmamışlardı o yüzden özellikle belirt diye dedim
Tazeanne0134 _kbranr_33 valla bende 23 yaşındayım 14+0 haftalık hamileyim bu zamana kadar aşı yapılacak demediler 24 temmuzda gittim sağlık ocağına ordaki hemşire 20.haftada gel tetanoz aşısı yapılacak dedi o kadar yüzden sordum
Emineemre Haftada keseyi görürsün canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mideni bulandırcak şeyler tüketme sağlıklı beslenmeye dikkat et masadan aç kalk dolu dolu yersen mide bulantın şiddetlenir dinlenmeye özen göster ağır kaldırma kese yerleşene kadar 😊
Fusel_yem _kbranr_33 meraba canım bizde 10 haftalığız senin daha çok küçük kesen görünmeye bilir 7 8 haftanda git bebeğide görürsün. Birde ishal olman ilk aylarda normal hormonların değişiyor benimde oldu doktorum bol bol su içmemi söyledi ilk aylarda olması normal demişti hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏🙏😘
GulinMert _kbranr_33 canım kan testi gün aşırı yapıldığı zaman çıkan sonuç 2 katına çıkmalı. Senin son adet tarihin 26 haziran ise daha adet günün bile geçmemiş. Sen doktora gitmek için bekle gitsen de keseyim görmezler büyük ihtimal Bu sefer de canın ona sıkılır
Momdilay _kbranr_33 mrb benim de son adetim 27 haziran,dün kanda b-hcg 483 çıktı,kesenin ne zaman görüneceğini ben de çok merak ediyorum inşallah ikimiz de rahat güzel bi gebelik süreci geçirip sağlıkla Benin’lerimizi kucağımıza alırız🤗🙏
Minedemir15 _kbranr_33 fiş almak için gidiyosun ordaki personel sigortan yok dediğinde annelik hakkımı kullanmak istiyorum diceksin