GulinMert _kbranr_33 canım kan testi gün aşırı yapıldığı zaman çıkan sonuç 2 katına çıkmalı. Senin son adet tarihin 26 haziran ise daha adet günün bile geçmemiş. Sen doktora gitmek için bekle gitsen de keseyim görmezler büyük ihtimal Bu sefer de canın ona sıkılır
_kbranr_33 GulinMert abla 2 gün gectı ondan snda gıtım ben tahlıl yaptım 379,7 cıktı hafataya pazartesı git dedi ebe
Senemufuk _kbranr_33 bende 20 yaşındayım hatta 20’ye yeni girmiştim hamile olduğumu öğrendiğim zaman bence yapacağın ilk şey doktora gitmek doktor seni yönlendirir ne ilaç kullanacağını da söyler ama devlet hastanesine gitmeni tavsiye etmem canım hemde ilk aylar önemli çocuğun kesesini görme amaçlı..kendini çok yorma işini gücünü yap gideceğin yere git ama yorma dinlenerek yap herşeyi bol bolll su iç ihmal etme
_kbranr_33 Senemufuk haklısın canım elımden geldıgınce yatıyorum kaynanada olunca fazlada rahat edemıyorum ayıp olur dıye hayırlısıyla bı evıme geceydım daha rahat ederdim pazartesı hastane gtmeyı dusunuyorum acaba ozele gitsem tahlıl ıstermı yıne yoksa bı gun oncesen tahlıl yaptırımı
Senemufuk _kbranr_33 bence yekrar bir tahlil ister bakmak için emin olmak için hayırlısı olsun canım benimmm sadece ilk aylar çok fazla yürüme onun dışında sıkıntı yok eğer bu dünyada yeri varsa emin ol allah onun kısmetinden kesmez allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
_kbranr_33 Edasrsk tamm bunu ogrendm iyi olduu bende sagımda seyrelme oldu ıcın sagıma dıkkat edıyordum elımden geldıgnce
Momdilay _kbranr_33 mrb benim de son adetim 27 haziran,dün kanda b-hcg 483 çıktı,kesenin ne zaman görüneceğini ben de çok merak ediyorum inşallah ikimiz de rahat güzel bi gebelik süreci geçirip sağlıkla Benin’lerimizi kucağımıza alırız🤗🙏