Esramese Denizilemert gunduz uyku düzeni ayarlayabilirsn aslinda geceleri uyku yuzunden sersemlemzsin hic bisey olmaz onu izlerken uykuya dalar gidersn v3 yerinde olmayi cok isterdm
Denizilemert Esramese gerçekten mi ya gündüzleri sıkıntı yok çok şükür oğlum zaten 11 gibi yatıyor ben yatağıma gidince aklıma geliyor sadece
Snkz Denizilemert korkar miyim diye düşünürsen korkarsın canım tevekkül et ışık açık uyu bebekle ilgilen dinlen telefonun sürekli yanında olsun yeter
Esramese Denizilemert mantikli dusun anlican 😁 sesszlk var huzur var bak kaynanm smdi evine gitti 1 saate gelcek kaynim esim kayinpederimi tepeme dikti rahat emziremiyorm pat pat odaya giriyolr terbiyeszlr hic ayiptan anlamiyolr
Deletedmom133 Denizilemert lohusa yanlız kalır kalmaz diye birşey yok ama canım genelde gece insana sıkıntı basıyor be saçma sapan rüya görüyorsun ben gözümü acar açmaz gözlerim eşimi aradı 1 hafta 10 gün kardeşin kalsın yada başka biri eşin yoksa
Denizilemert Deletedmom133 oğlum var olmadı onu alırım yanıma gelebilecek kimsem ypk herkesin işi tırnağın varsa basını kasıyorsun
Alessia Korkulcak bırsey yok lohusalık bız turklere ozgu bır kavram sanırım yurt dusındayım burda hastaneye bıle yatılı refakatcı almazlar sezeryanda olsanız fark etmez kımsenın annesı kalmaz herkes kendı bebegıne bakar korkanı gormedım
Deletedmom133 Alessia tabii orasi öylede sezeryan bile olsan diyor sunuz ilk gün uyuşukluk geçene kadar kim alıcak bebeği kim kuvezden olaki gece uyudun kim bakacak hemşireler mi ilgileniyor orda hastanede ablam kaldı benimle uyuşukluk geçince kendim baktim zaten ama lavaboya falan tek gidemiyorsun ki ilk kalkista🤔
esra1907 Denizilemert aman hiç korkma canım ya melek bebeğin olucak yanında rabbime dua et hiç birşey olmaz 😌
FSCMK Denizilemert yanlız kalma lohusa yanlız kalmaz korkuturlar seni annen felan yokmu yardım edecek biri çağırda kalsınlar
Denizilemert Esramese vuuu sizinkide çok zormuş sadece kaynana olsa yine bir nebze ama düşünülmesi gerek yeni Doğum yapmışsın
Sumeyyye Lohusayken hep yalnızdım gündüzleri. Gece de eşim benle yatmadı 3 ay kadar gecede yalnız uyudum yani
Basaran54 Denizilemert inan bana yalniz daha rahat edersin.. benim yanimda birileri var fakat hic rahat degilim cocugumla istedigim gibi ilgilenemiyorum
25agustos Denizilemert 2 gün annem kaldı o da yalnız bırakmamak için kaldı sonra mecburan gitti. Yanımdayken sürekli bir işlerle uğraşıyordu ben de rahat edemiyordum. Kız kardeşim kaldı daha sonra o da aynı şekilde. Biri evimde birşeyler yaparken ben rahat edemiyorum. Tek sorunum çocuğuma yetebilecek miyim derdi var. Onun dışında sıkıntın yok.