Denizilemert Kızlar merhaba Salı günü Doğum yaptım eşim Yarın iş sebebi ile gidiyor gitmek zorunda bende evde yalnız kalıcam ayağa kalktım şükür ama gece korkarmıyım diye düşünüyorum benim gibi yalnız kalanınız var mı
guler27smsk_ Denizilemert canm Bn de 25 günlük lohusayim yalnızım ama gece hiç yanliz kalmadım yakında kimse yok mu kız kardeşin falan
HaticeNur7994 Denizilemert bn de dogum yaptigimda 2 hafta kaynanam kaldı sonrasında yanlız kaldım üstelik eşim gece çalıştı 1 hafta boyunca gece tek kaldım cocuklarimla hiç bisey olmaz Allahın izniyle kötü düşünme inan birilerinin olmasındansa en rahatı yanlız kalmak koridorun ışığını yakıp uyudum hiç te sorun yaşamadım
Esramese Denizilemert aklina getirme hic birsey olmaz bas ucuna yasin koy benim yanimda insan varda noluyo 5ci gunum aklimi kaybetmek uzereyim strestn halüsinasyon görüyorum artk ayakta uyuyorm biride demiyo sn yat dinlen uykuszsn anca is guc yemk yapan desen yok
Esramese HaticeNur7994 2haftayla iyi yirtmissin bnmki 40i cikana kadr hic bi guc gonderemez bni burdan diyo kazik çaktı
Denizilemert HaticeNur7994 bende öyle düşünüyorum eşim zaten gece geç geliyor işinden sebep birde 2 yasında oğlum var Allah’ın izniyle hiç birşey olmaz
Denizilemert Esramese kesinlikle bende öyle düşünüyorum annem kalsa beni daha çok strese sokucak karısıcak en iyisi bence insan kendi işini kendi daha güzel yapıyor
Denizilemert Esramese benim de ilk doğumumda kaynanam 30 güm kaldı Yanımda sütüm gitti stresten sadece geceleri düşünüyorum yoksa gündüzleri hiç sorun yok
Megmeg Esramese aynı benim kaynanam 😂 hayır işe yaradığıda yoktu sadece oturup kadın programları seyrediyordu 😖
guler27smsk_ Denizilemert anldm cnm iki yaşında oğlun varmış yanında o zmn hiç bsy olmaz Allah’ın izniyle
Esramese Denizilemert rabbim kolayligini verir ikindi vakti uyuma yeter esinin kokusu olan biseyide bas ucuna koy erkegn kokusuna bisey gelmez der buyuklermz zaten yasin koyarsn ona bile gerek yok herseyden onemliside dusunmemek be yavrm dertsz basina dertmi gerek KAYNANA falan gibi kendi anan olsa gene biyerde dur artk diyonda bunlar anlamiyo hemen ogluna kosuyo huzurun kaçıyor
Esramese Denizilemert sut olayina hic girme zatem sübhanallah agzina goturmk icin tuttumda bile bazen yuzune fışkırıyor cocugn sutum bol ama hala diyoki bunun sutu yok bebek ac mama yedircm
GzdPera Esramese otursun kendi zikkim yesin.sinir basiyo bana bunlardan.bizimki de 5 seftaliyle geldi dun densiz
Denizilemert Minedemir15 lohusayken mi aslında bende korkmuyorum ama insanın bilinç altına yerleşiyor
Denizilemert Esramese ya o kadar doğru ki kimse olmayınca daha iyi uyku yok aslında tek sorum bilinç altı maalesef insanın aklına sokuyolar
Esramese Denizilemert gunduz uyku düzeni ayarlayabilirsn aslinda geceleri uyku yuzunden sersemlemzsin hic bisey olmaz onu izlerken uykuya dalar gidersn v3 yerinde olmayi cok isterdm