Deletedmom133 Alessia tabii orasi öylede sezeryan bile olsan diyor sunuz ilk gün uyuşukluk geçene kadar kim alıcak bebeği kim kuvezden olaki gece uyudun kim bakacak hemşireler mi ilgileniyor orda hastanede ablam kaldı benimle uyuşukluk geçince kendim baktim zaten ama lavaboya falan tek gidemiyorsun ki ilk kalkista🤔
DemetDigesu Deletedmom133 evet hemsıreler ılgılınıyor emzırme zamanı getırıyorlar kaldırmayada onlar yardım edıyor
FSCMK Denizilemert ah kuzum yaa sen şakın abdestsşx gezme besmeleyle otur kalk bebeğini emzirirken bildiğin duaları oku rabbim yardım etsin
Denizilemert Esramese vuuu sizinkide çok zormuş sadece kaynana olsa yine bir nebze ama düşünülmesi gerek yeni Doğum yapmışsın
Deletedmom133 DemetDigesu bizdede yardıma geldiler ama ekstra ablam kaldı hem canım sıkılmadı muhabbet ettik oturduk konuştuk 🤣
Ur1987 Denizilemert canım ben bi kaç güne inşallah dogum yapıcam ve inan tek kalmayı cok isterdim baskasının yanımda kalmasını istemem allah ın izniyle hiçbirsey olmaz merak etme 😊
Megmeg Esramese aynı benim kaynanam 😂 hayır işe yaradığıda yoktu sadece oturup kadın programları seyrediyordu 😖
Serpilsaltikalp Denizilemert benimde eşim gece çalışıyordu gündüz de uyuyordu 😊. İlk 9 gün Kardeşim kaldı. Sonra iş sebebiyle oda gitti. Sonra hep yanlızdım. 40 ı çıkmadan yalnız kalma. Korkuturlar bilmem ne denildi ama. Hurafe olduğunu düşünüyorum. Gelen herşey Allahtan
Mutlu_anne2 Ben kızım da yalnız kalmamistim hem eşim hem kaynanam yanimdaydikaynanam 2 ay kaldı sonra memlekete gitti bunda ise o kadar uzun kalmaz 40 ı ya bekler ya beklemez ama yalnız ds olsan bir şey olmaz kendini iyi hissediyorsan
FSCMK Denizilemert kanaman olsun farketmez ben adetliyken bile abdest alırım yani kabul olsun olmasın abdestsşx gezmeyim diye eltim felanda aynı şekilde adeti olur abdestşnş alır öyle emzirirdş
Sevaldemir Denizilemert keşke bende tek kalsam yani eşim ve çocuklarımla. 10 gün oldu doğum yapalı kaynanam bizde yeni hayatıma adapte olamıyorum. Çocuğu ayağında sallama diyoruz biz bir ortadan kaybolalım çocuğu ayağına koyuyor. 3 saat boyunca çocuğu kucağında tutup uyuttu çocuk kucağa alıştı. Hiçbir özelimiz kalmadı. Gitsede kurtulsam ve 4 kişilik ailemle kalsam. Eşim zaten 1 ay izinli ona gerek yok ama yok anlamıyor kadın😥
GzdPera Esramese otursun kendi zikkim yesin.sinir basiyo bana bunlardan.bizimki de 5 seftaliyle geldi dun densiz
Sevvaldal Denizilemert eskiler lohusalık psikolojisi, hormonlar vs bilemedikleri için böyle saçma sapan şeyler uydurmuşlar bence o dönemi anlamlandırabilmek için.