Mstfaslhn1234 busraaylmz bende eşim içerse kola 1 2 yudum içiyorum jelibonu öylee çok yemezdim hamilelikten önce ayda 1 kere yememe izin veriridi
busraaylmz Mstfaslhn1234 yani maden suyunu alıştır kendini haliyle havalar çok sıcakken hep böyle soguk şeyler canım istiyor bende hep maden suyu içiyorum 😊
Esenn1 Mstfaslhn1234 ketçap ve mayoneze çok kızıyor ama dayanamıyorum napayım az da olsa yiyorum 🤷♀️
Tazeanne0134 Esenn1 bende çok severim ketçapa bişe demiyor ama mayonez yemiyorum çünkü çiğ yumurta varmış içinde
Mstfaslhn1234 Tazeanne0134 benim eşimde istemezdi gazlı içecek hamilelik den önce şimdi de içmiyorum zaten
Mstfaslhn1234 Tazeanne0134 benim eşimde istemezdi gazlı içecek hamilelik den önce şimdi de içmiyorum zaten
Fatmamuduk Naze2151 ahahah öyle ama canım gece bi acıkıyorum ki sorma gitsin zor tutuyorum boğazımı 😅😅
Sibella86 Mstfaslhn1234 asla tavuk yedirmiyor ! Doğal değilmiş gerek yokmuş. Çok canım istediğinde kola içtim, cips yedim ama tavukla sorunları var bizimkinin😂
lilamom Mstfaslhn1234 yasak koyma gibi bir haklari olamaz yani koskoca insanalriz ne yeyip yemicgzi biliriz sigara iciyordum sadece ona izin vermiyor onuda zaten kendimde icmem yani bi ona kizar onun disinda istersem abur cubur yerim istersem fastfood
Tazeanne0134 Mstfaslhn1234 hayır kuzum değil aksine yararlı ama bak soda değil maden suyu ben Gün de 1 tane içmeye çalışıyorum içinde bizlere yararlı tüm vitamin mineraller var kalsiyum florür vs
EngucluAnne Mstfaslhn1234 kesinlikle asitli içecekler içemiyor ayran ve limonata içmekten kusacam artık 🙄
Sibella86 Mstfaslhn1234 arkadaşının çiftliği var. Gidelim kestirelim ye diyor ama beslediğim hayvanı yiyemem oda içimde kalıyor😂
EngucluAnne Mstfaslhn1234 ne olacak bir yudum alıyorum diyorum olmaz diyor ama ben gizli gizli azar azar içiyorum
NihanMine Mstfaslhn1234 kola 😤 doktor bile günde bir bardak Asitli ya da kafein alabilirsin dedi bizimki doktordan iyi biliyor ya 😂 bazen sinirlerimi bozuyor ağlıyorum o zaman dayanamıyor 😂😂