BayramzlemFirat Nur1234 Allahın izniyle bişey olmaz inşaAllah canım keşke bilsemde yardımcı olabilsem
Nur1234 Ozgecaann 8 +3 günlük hamileyim Canım ilk kez yüksek çıktı boğazlarım da hic ağrım yok ayak olabilir mi acaba peki sonra noldu düşdü mu bebeğe zarar oluyor mu
Ozgecaann Nur1234 sağlık ocağına kayda gittim tahlil yaptı birsürü dün gittiğimde gösterdim yüksek 20. Haftadan sonra birdaha bakarız dedi o kadar erken doğum riski gibi bişeyler söyledi ama korkma gerekirse başka doktorada göster
BayramzlemFirat FatmaTali bizde 34 haftalığız artık 😊 hangi doktora gidiyosun canım şikayetlerin neler
FatmaTali BayramzlemFirat devlette Recai Atalay'a gidiyorum.mide yanmasından başka şikayetim olmadı hiç çok şükür rahattı hamileliğim
BayramzlemFirat FatmaTali benimde çok başladı bu ara ya 💁 soda içiyorum salatalık yiyorum hiç faydası yok 😕 gebe okuluna gittin mi
FatmaTali BayramzlemFirat evet gittim hem devlet hem özele gidiyordum okuldan sonra tamamen devlete geçtim.ne denediysem fayda etmedi mide yanmasına napalım katlanıcaz biraz 🙂
Msaa KubraatMacit ben 13 haftalik gittim kiz benziyor dedi am kim da hamileliğim rahat geçti ikincisi çok kötü
KubraatMacit BayramzlemFirat Nilüfer Atalay a gidiyorum. Benim ikinci bunda bir şikayetim yok bacak agrısından. Başka kısmetse oğlum olacak
Ozgecaann Nur1234 20.20 yazıyo benimkinde 0-5 arasında olması gerekiyormuş korkma olsa bana olurdu bişey😂
Ozgecaann KubraatMacit ben uzağım oraya kıvanca yakın oturuyorum şuan doğuma kadar yeni evimize geçicez inşallah 😊
KubraatMacit BayramzlemFirat ilk doğumum 😂 bir türlü kızım dogmayınca 43. Hafta da sezeryan oldum hayaller suya düştü hep gece sancım olur apar topar hastaneye giderim diyordum olmadı 😂
Nur1234 Ozgecaann allahım korusun hic birimize olmasın 🤗🙏peki hamile iken ciktimi çünkü hamile olmadan yükseldi demiştin canm