Msaa KubraatMacit ben 13 haftalik gittim kiz benziyor dedi am kim da hamileliğim rahat geçti ikincisi çok kötü
KubraatMacit BayramzlemFirat Nilüfer Atalay a gidiyorum. Benim ikinci bunda bir şikayetim yok bacak agrısından. Başka kısmetse oğlum olacak
KubraatMacit BayramzlemFirat ilk doğumum 😂 bir türlü kızım dogmayınca 43. Hafta da sezeryan oldum hayaller suya düştü hep gece sancım olur apar topar hastaneye giderim diyordum olmadı 😂
Ozgecaann Nur1234 20.20 yazıyo benimkinde 0-5 arasında olması gerekiyormuş korkma olsa bana olurdu bişey😂
Nur1234 Ozgecaann allahım korusun hic birimize olmasın 🤗🙏peki hamile iken ciktimi çünkü hamile olmadan yükseldi demiştin canm
Ozgecaann KubraatMacit ben uzağım oraya kıvanca yakın oturuyorum şuan doğuma kadar yeni evimize geçicez inşallah 😊
FatmaTali BayramzlemFirat evet gittim hem devlet hem özele gidiyordum okuldan sonra tamamen devlete geçtim.ne denediysem fayda etmedi mide yanmasına napalım katlanıcaz biraz 🙂
KubraatMacit BayramzlemFirat sadece ilk gün zorlandım canım oda ayağa birden kalktım bu kadar acıyacağını tahmin etmemiştim zorladım herhalde ama sonrasında rahattı. Zaten geçen Nisa’n da Doğum yaptım kızıma bu mayısta da oğluma Doğum yapıcam
Ozgecaann KubraatMacit kalıcıysan zamanla öğrenirsin çorlu çok göç alan bir yer olduğu için hızlı büyüyor yeni yapılar tarafları bende bilmiyorum 🤔
KubraatMacit Ozgecaann mecburen kalıcıyım eşimin iş yeri burda Gidecek gibi de durmuyoruz yazları güzel de koşun sıkıcı biraz
BayramzlemFirat KubraatMacit benimde zamanında olursa nisan ilk haftası😊 sağlıcakla kucağımıza alırız inşaAllah😊