buket_22 BayramzlemFirat ayyy tamda ihtiyacım olannnn galiba 6 haftaligm yarn gdicegm ilk vegada dilber hanima
Mervenazuur buket_22 ablam gitmişti Dilber hanıma aşırı güzel ve rahat hamilelik geçirdi. Çok tatlı ve yardımcı bayan. Eşide aynı şekilde.
Ozgecaann buket_22 130₺ bir veriyosun bir vermiyosun ikinci gidişinin 10 gün içinde olmasına gerek yok hastanelerdeki gibi
Ozgecaann buket_22 120 ydi yılbaşından sonra 130 oldu ben hiç denk gelemedim 100 olduğu zamana ama çok memnunum annemlerin teyzemlerin doktoru bizde herkes ona gidiyo 😃
Nur1234 buket_22 Benim gittiğim doktor özel canım hastanede degil sadce kadin vega ya bağlı orada yönlendiriyor tahlil testleri 😊 ve çok memnunum 🙏🤗
Sevgul8592 cisemd59 canım günaydın seval hanıma gidicem de randevu almam gerekiyormu bide telefonu int ten aldım açmıyorlar
Ozgecaann Sevgul8592 evet randevulu bakıyo saat 1 gibi arasan bakarlar çünkü saat birden sonra hasta kabukune başlıyo
Hhilall buket_22 bıraz gebelık ılerledıkce daha anlatacak bısıler oluyor tabı 🙂 benım sorunlu hamılelıgım bıraz her sıkıntıda gıdıyrm hc gerı cevırmedı hemen aldı. En önemlisi arkadas gıbı samimi
Nur1234 Ozgecaann merhaba canım günaydın 😊bugün tam 16 +5 günlük olduk ama sua n çocuğun olduğu yer bıçak gibi batıyor nedeni ne olbilir seval hanıma bi görünsem mi şimdi ona uyandım
cisemd59 Sevgul8592 evet ben doğumumu da yaptım 3. Günümüz bugün Allah razı olsun o doktor değil ablalık annelik yaptı bana