Ozgecaann Nur1234 benimde güzeldi cnm üçlüye gerek görmedi dörtlü daha yeni bir sistem ikilinin tamamlayıcısı yapalım dedi sendende mutlaka ister diye düşünüyorum dörtlüyü 18. Haftada yapmıştık benimkini
cisemd59 Ozgecaann evet canım o yüzden tercih ettim. Herşeyi içinde bebekten alınan kan senden alınan kan. Oda yatış, bebeğin 1 ay kontrolü içinde.
Aysecan BayramzlemFirat reyap toygun bey e gidiyorum memnunum 24 yasındayım 20+5 haftalıgım💕4 lü test yaptıran oldumu kuzlar aranızda
buket_22 BayramzlemFirat ayyy tamda ihtiyacım olannnn galiba 6 haftaligm yarn gdicegm ilk vegada dilber hanima
Mervenazuur buket_22 ablam gitmişti Dilber hanıma aşırı güzel ve rahat hamilelik geçirdi. Çok tatlı ve yardımcı bayan. Eşide aynı şekilde.
Ozgecaann buket_22 130₺ bir veriyosun bir vermiyosun ikinci gidişinin 10 gün içinde olmasına gerek yok hastanelerdeki gibi
Ozgecaann buket_22 120 ydi yılbaşından sonra 130 oldu ben hiç denk gelemedim 100 olduğu zamana ama çok memnunum annemlerin teyzemlerin doktoru bizde herkes ona gidiyo 😃
Nur1234 buket_22 Benim gittiğim doktor özel canım hastanede degil sadce kadin vega ya bağlı orada yönlendiriyor tahlil testleri 😊 ve çok memnunum 🙏🤗