cisemd59 Sevgul8592 bakar canım bende öyle başladım ayrıntılı için gitmiştim sonra bir daha sürekli ona gitmeye başladım. 1 saat ilgilenmişti benimle ayrıntılı için gittiğimde. İşcanlarda 1. Katta canım Seval Eker
cisemd59 Ozgecaann bende çok memnunum 35 haftalık sayılırız pazartesi kontrolümüz var. Çok sorunlu bir hamilelik geçirmeme rağmen her seferinde çok uğraştı. Çok iyi bir kadın gerçekten
Nur1234 Ozgecaann merhaba canım birsey sorucam rahtsız ediyorum ama 🙏 şimdi seval hanım a gidiyoruz ya doğum a seval hanım ı giricek ve nerede
Ozgecaann Nur1234 rica ederim cnm fiyatta öğrenirsem doğum için bilgi veririm bu arada dörtlü yaptırdım 198₺ vegada
Nur1234 Ozgecaann 2 li taramam çok guzel dedi seval hanım canım 3 lu dörtlü oluyor mu yani gerek var mı ki
Ozgecaann Nur1234 benimde güzeldi cnm üçlüye gerek görmedi dörtlü daha yeni bir sistem ikilinin tamamlayıcısı yapalım dedi sendende mutlaka ister diye düşünüyorum dörtlüyü 18. Haftada yapmıştık benimkini
cisemd59 Ozgecaann evet canım o yüzden tercih ettim. Herşeyi içinde bebekten alınan kan senden alınan kan. Oda yatış, bebeğin 1 ay kontrolü içinde.
Aysecan BayramzlemFirat reyap toygun bey e gidiyorum memnunum 24 yasındayım 20+5 haftalıgım💕4 lü test yaptıran oldumu kuzlar aranızda