Ulya Funnda ben ekši yiyorym hep 😋 limonun uzerine tuz dokub yiyorum cok lezzetli oluyo, tatli bazen isdiyo canim
Merveersoy Funnda bunun ekşi ya da tatlı yemekle alakası yok bence ben 18+4 teyim deli gibi tatlı yiyorum ama kızım olcak nasip olursa 🤗
Ozlem1 Funnda ben ilk kızıma hamileyken çok salatalık yemiştim belki 20kg yemişimdir inanın 😁 şimdi kızımda çok seviyor salatalığı
Ulya Funnda hayir oyrenmedik hala,10 hafdalikiz 13 hafdada dokdor gel bakalim dedi, o zaman oyrenicem,ama kiz olucak gibi geliyo,ruyalarimda hep kiz cocuk goruyorum zehra cagiriyorum,bence kiz olucak 😃
zlemAtAcar Funnda ben ilk üç ay çok kustum. Ve etten aşırı tiksindim. Eti bir lokma bile yiyemedim. Sonra düzeldi tabi.Can'ım hep meyve sebze istedi. Ki hala meyve sebzeye hayır diyemem. Ekşi tatlı ikisinide yedim.
Msaa zlemAtAcar Benim kızımda bulanmadi ikincisine hamileyim bunda çok kötü miydem ama kıza benziyor dedi
cemileanlar Funndasaka gibi gelecek belki ama bn evde karalahana testi yaptım 😂😂😂😂ay varya çok komikti hala eşim güler durur bana ama doğru çıktı 😂😂😂kızım olcak alah in izni ile
Ayshee Şu an 20 haftalık hamileyim ilk zamanlarda aşırı turşu tuzlu ekşili şeyler yerdim tatlıyı hiç aramazdım son bi kaç haftadır tatlıya doğru yöneliyorum 😊 sonuç oğluşum olucak allahin izniyle 😍😉👶
Bernazumra Funnda banada öyle diyolardi ve öyle oldu gerçekten cinsiyetimiz erkek ve sen ne hissedersen o oluyo ben hep erkek hissettim ilk hamileliğim etrafımdaki herkes oğlun olucak diyodu gerçekten doğru büyükler biliyo🤗
Bernazumra Sayka gerçekten öyle benim esimde hep kız diyodu içime hep erkek doğuyodu anneler hissediyo gerçekten 🤗🤗