Busrabnrby ozgeilhan Bende sennin gibi hep tatli aserdim deli gibi yas pasta yedim bi tek erik cekti canim onun disinda hep tatli ve kizim olcak 😊😊
2cocukannesi Msaa benimde bir kızım var ve benimde gerçekten rahattı hamileliğim bunda başıma gelmeyen kalmadı
Ulya Funnda hayir oyrenmedik hala,10 hafdalikiz 13 hafdada dokdor gel bakalim dedi, o zaman oyrenicem,ama kiz olucak gibi geliyo,ruyalarimda hep kiz cocuk goruyorum zehra cagiriyorum,bence kiz olucak 😃
Emnmntmhmmt Funnda tatli yogun olmak üzere ekside yedim kizim olacakmiş Rabbim nasip ederse 😊😊sivilce bendede çıktı
2cocukannesi Msaa benimde erkek doğuyor doktorla inatlaşmışım gibi olucak ama cumartesş başka doktora gidicem net bişey söylesin kızımın cinsiyetini söyleyen doktora gidicem
Esilamm Bende hamile olduğumu bilmiyordum turşu istiyordu canım ekşili yeşillik istiyordu tuzlu limon yiyordum sonra hamile olduğumu öğrendim ben kızım olacak inşallah 💕💕
gulcins Ben oğlumda turşu Kızımda tatlı aşerdim turşu aşerenin oğlu olur bunu bizzat gördüm duydum çevremde
Babyboymom Funnda valla ben hep ayva aşerdim bide hep ekşili tuzlu yedim oğlum olacak 😊 Ama kızımda da böyle olmuştum yemekle alakası yok cinsiyetin inanma yani. Sadece kılların çabuk çıkıyormu ona dikkat et o hakkaten doğru olabilir cnkü bende dpğru çıktı bide çin takvimi kızımıda oğlumuda bildi 🙂)
Babyboymom Funnda ilk haftalar öyle oluyr cnm 😅 Mide den dplayı hep ferah fresh şeyler istiyor insan bende öyleydim
CiaoBella Funnda ben hiç bir şeye aşermedim🙈 Eskiden ne seviyorsam hala aynıyım.. erkek benim ama bence bunlarla ilgisi yok💋