Mrvgk SusamNur yani cahil saçma sapan terimleri çok şık olmamış ama bende bazı mesajları okurken içimden bu şekilde geçiriyorum valla ne yalan söyleyeyim ☺️
Busraoz Guligul 24+4 haftalığım oğluşum olacak inşallah. Ben de özeldeyim rahatım şimdi yaz okulum var sonraki aydan sonra bir müddet çalışmayacağım. Bebeğimle zaman geçireceğim Allah nasip ederse 🙏🏻
Aby34 SevdaLinkaaa biz de kızçemle 26+2 olduk ben de Ekim başı gibi doğum iznine ayrılacağım 1. Dönemi kapatacağım Allahın izniyle :)
Aby34 SevdaLinkaaa düşünüyorum hocam okul müdürümüz sağ olsun çok rahat bir ders programı hazırlayacak 15 saat derse gireceğim haftanın 1.5 günü boş olacak. :)
Aby34 nilaylaylaylay ilk dönemi nasıl tamamen kapatacaksınız hocam rapor mu alıcaksımız? Okullar 2 Rylül’de açılıyor daha sizin 32. Hafta dolmamıs oluyor?
Ozge3747 Mesa33 Rica ederim ne demek☺️Kısalığa bakarken ultrasonunun uzun çubuk gibi bir aleti var onunla bakılıyor. Acıtan ya da tehlikeli bir yöntem değil.
tugrakubra_1 Guligul güzel bi başlık olmuş 👍🏻 biz 15+6 dayız şu an ritim bozukluğu dışında bi sıkıntım yok
Essraanil Biz de 16+6 yız ocak 5 dedi doktor doğuma ilk dönem sonuna kadar dayanıp ikinci dönem kullanmak istiyorum iznimi inşallah dayanabiliriz😍
SevdaLinkaaa Aby34 Ben de başlayacağım Rabbim izin verirse inşallah.😊 21 saat veriyorlar bizde en az ,boş gün de olmuyor ama eşimle dönüşümlü bakacağımız için bir sorun olmaz inşallah.☺️
Ozge3747 Aby34 Beniö de Doğum Ekim sonu ama sezeryan olacağı için en geç 15 Ekim diyor doktorum, Eylül’de seminere gidip sonra Doğum iznine ayrılmayı düşünüyorum ben de. İlk dönemi kapatacağım, ikinci dönem de alabildiğim kadar rapor almaya çalışacağım
nilaylaylaylay Aby34 17 eylülde doğum iznime ayrılabiliyorum. Seminer sonuna kadar çalışıcam. Sonra rapor alırım. Kasımın 10 u gibi de doğum. Tüm izinlerim ocak ortası gibi bitiyor. Kalan 3-5 günleri raporla kapatıcam.
Guligul espalp "Sizin gibi ders olmayinca bi yere gitmiyoruz" yazmissiniz ama sanirim brans ogretmenlerinin dersleri bitince dogal olarak okulda kalmadigini ve ayrica 30 saat ders almak zorunda olmadiklarini da biliyorsunuzdur. Tum ogretmen hanimlardan ricam birbirimize saldirmak yerine lutfen hamilelik ile ilgili konularimizi konusalim. Caniniz istemezse sıkıcı gelirse tartisma ariyorsaniz forumda baslik cok dilediginiz gibi farkli basliklara yonebilirsiniz. Sevgiler.
espalp Guligul zaten başlığı değiştirseniz daha uygun meb öğretmenlerinin raporları, hamilelikleri falan daha uygun olur😂 hadi size eyvallah
Arasaslan Guligul bana doktorum okul tuvaletinden dert yanınca baticon sprey verdi. Büyük dışkılamadan sonra o bölgeye peçete ile değdir dedi mikrop kapmamak için. Gripten korunmak için de propolis önerdiler ama onu daha araştırmadım.
ZypNs Bende 26+2 günlük hamileyim ben hic baslamamayi düşünüyordum sizler ekim başı izne ayrılacakmışsınız bende mi oyle yapsam sınıf öğretmeniyim bu arada
Guligul ZypNs sinifci oldugunuz icin bence hic baslamayin derim. Tam ogrenciler sizi ogretmen olarak kabullenecekken yerinize baska birinin gelmesi gerekecek yazik. Ve ya ayrilacaginiz ve baskasinin gelecegi donemde hemen bosluga dusebilirler ilkokul cocuklari. En dogrusunu siz bilirsiniz yine de her yonuyle dusunun tasinin hayirlisi olsun.
emine45 ZypNs hocam benimde tam 26 haftalık hiç başlamasam diyorum doğum içinde hiçbir şey demedi doktor ekim sonu mu olur ki acaba
Aby34 ZypNs haftamız aynı hocam ben de 26+2 Ekim başı ayrılınca tam oluyor ilk dönem kapatmış oluyoruz.
HandeYavuz Mrvgk evet ilk olunca gerçekten tecrübesizlik de var. Nişanım gelmiş uyku sersemi ben onu normal akıntı sandım hiç ağrım sızım olmadı zaten 2 gün sonra detaylı ultrason randevum vardı detaylıya bi gittim doktorum hunileşme var hemen hastaneye yatmalısın dedi. Hemen acil hastaneye yattım riskli gebelik bölümüne. Hiç bir şey hissetmiyodum fakat açılmam 3 cm olmuş. Ertesi gün sabah 10buçuktan sonra kanamam ve sancım başladı akşamüstü 17.00de suyum geldi 10 dk sonra da bebek geldi tabi 20+3te olduğundan maalesef yaşama şansı yoktu canım. Allah düşmanıma bile göstermesin evlat acısını 😌
Mysteryyy 29 haftalığız dogum 15ekim gözüküyor. 32de çalışır raporu alacagim ve okulun ilk iki haftasi rapora gore calismam gerekiyor ama sadece bir hafta seminerlere katilip sonra dogum iznimi başlatabilir miyim eger ağırlaşır da o iki hafta çalışmaya halim kalmazsa? Erkek meslek lisesindeyim çünkü biraz zor oluyor
Guligul Mysteryyy okulun ilk iki haftasi lisede rahat oluyor hemen dersler baslamiyor bence idare edebilirsiniz.
Ozge3747 Mysteryyy Ben de sadece bir hafta seminere gidip ayrılmayı düşünüyordum. İki hafta çalışma şartı gibi bir kural mı var? Bilgim Yok bu konuda 🤔yani ben Eylül’de bir hafta seminere gidip sonra Doğum iznine ayrılamaz mıyım?
Aby34 Mysteryyy bozabiliyorsunuz hocam 32 de çalışabilir raporı alıp köyüleşirseniz 35 te ayrılabilirsiniz 37. Haftaya kadar zorunluluk yok hocam