Guligul Mysteryyy okulun ilk iki haftasi lisede rahat oluyor hemen dersler baslamiyor bence idare edebilirsiniz.
nilaylaylaylay Aby34 17 eylülde doğum iznime ayrılabiliyorum. Seminer sonuna kadar çalışıcam. Sonra rapor alırım. Kasımın 10 u gibi de doğum. Tüm izinlerim ocak ortası gibi bitiyor. Kalan 3-5 günleri raporla kapatıcam.
emine45 26 haftalığım Eylülde okula hiç başlamayayım diyorum ama 8 hafta kurtarır mı bılmıyorum yada ilk bir kaç hafta raporla idare edip sonramı izne ayrılsam🤗
emine45 ZypNs hocam benimde tam 26 haftalık hiç başlamasam diyorum doğum içinde hiçbir şey demedi doktor ekim sonu mu olur ki acaba
ZypNs emine45 normal dogum olursa ekim sonu olur hocam eger sezaryan olursa ekim 15 gibi olur diye düşünüyorum
Bahar33 shrbrk benim de 14 Mart görünüyor doğumum 6+6 yım 🥰🥰 ben de dönemi kapatabilir miyim diye hesaplamalar yapıyorum 🥰
Ozge3747 Mysteryyy Ben de sadece bir hafta seminere gidip ayrılmayı düşünüyordum. İki hafta çalışma şartı gibi bir kural mı var? Bilgim Yok bu konuda 🤔yani ben Eylül’de bir hafta seminere gidip sonra Doğum iznine ayrılamaz mıyım?
Mysteryyy Ozge3747 eger 32de calisir raporu alirsak 37+0 a kadar çalışmamamız gerekiyor. Ama bu rapor bozulup direk dogum izni alinabiliyor mu bilmiyorum açıkcası
Kitapsev Guligul benımde 11 haftalık. 14 Subata gelıyor dogum kısmetse. 🤗 Kasıklarım agrıyo ama arada bı agrı gırıyo sureklı degıl ve sanki rahmım cimdiklenıyomuş gibi hissediyorum 😞 acaba rahim buyuyor ondan mı
Ozge3747 Mysteryyy Ya kusura bakmayın tam anlayamadım 32+0 da çalışır raporu alırsak nasıl 37 ye kadar çalışmamamız gerekiyor? 🙄çalışmamız gerekşyor mu demek istediniz..
gh2019 Ben de şuan 30+1 deyim 8 ağustosta 32+0 da olucam ve çalışabilir raporu alacağım. 37 ye kadar okul yeni açılmış oluyor sanırım. 1 Eylül de 1 hafta seminer var 9 Eylül de okul açılıyor.
Mysteryyy gh2019 çalışabilir raporu 32+0 da mi alinmali illa ki yoksa o hafta içerisinde mi bilginiz var mi?
espalp Guligul zaten başlığı değiştirseniz daha uygun meb öğretmenlerinin raporları, hamilelikleri falan daha uygun olur😂 hadi size eyvallah
burhanaltintop Kızlar benim 37. haftam yaz tatiline geliyor önümüzdeki hafta yani. Çalışamaz raporunu yine de almalı mıyım sizce?
Bellythetik Ben de 39. Haftamdayım doğum yaz tatiline geliyor izinlerin bir kısmı öyle gidecek 🤗 sağlıkla gelsin de gerisi bir şekilde hallolur ❤️
Mysteryyy Ozge3747 kusura bakmayin çalışmamız yazmam gerekiyordu😊 başka öğretmen arkadaşlar da bu şekilde bilgilendirmişti. 32den 37 ye kadar çalışıp doguma uc hafta kala ayrılabilirsin şeklinde.