Gmzpkr Snygrl yaa bendede bayadır sancım çok ama hiçç açılma yok 🙁 cuma yine gidicem yine açılma yok ise sezeryana gün alıcam muhtemelen canm🙊 doktor dedi bu kadar sancılara açılman en az 2 cm olmalıydı dedi😉😉 ondan merak edip sordum normal doğum benimki durmuyor ozaman☺️
Snygrl Gmzpkr aaa gerçekten mi benimde öyle çok hissettiğim bi sancım yok nst deyken falan çok hissetmiyorum
Seferdeniz1 ezoterik ben de 37/3oldum hiç düşünmüyorum doğumu düşünürsem korlarım.sende düşünme canım allahım izniyle olacak bitecek
aslikls3 ezoterik ben de 37+3 üm Doğumu falan düşünmüyorum ne zaman doğacak diye heyecan sarıyor beni de bir an önce doğsa diyorum kendi kendime 😂
Sabisulusy aslikls3 aynen bende yürüyüş falan yapıyorum gelsin diye korku yok çok şükür.Korkan arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun
Minikshii 39+2. Bugün kontrolümüz vardı. Doktor suyun mu geldi. Suyunda azalma var dedi. 2gün sonra ac karnına gel suyuna tekrar bakalım. Hazırlıklı gel bebegi alalım dedi. Cumaya kadar vakit verdi. Gelmezse cuma sezeryan la alacak galiba
Gmzpkr Srplarikan benim sancım 35 haftadan beridir 100 lerde ve düzenliydi hap kullandım 37 haftaya kadr Ama yine sancım vardı sadece düzensizleştirmişti hap sonra bıraktm en son dün gittim yine 100 lerde sancım var düzenli ama açılmam yok🙊😒
Srplarikan Minikshii nstde dağ gibi oluyor 100 lere 80lere çıkıyor eğer nst de iken sanciniz kasilmaniz varken
Kbra7777 Bende 40 ları gösteriyor henüz iki gündür çıkmaya başladı acaba ne zaman artar sıklaşır şu an düzensiz bakalım 🐣
Srplarikan Gmzpkr yaa baya çıkıyormuş sancılar benim daha o kadar yüksek değil açılmayı da bugün ebe zoruyla 1 cm oldu 🤔
Tugciss Gmzpkr canim dun kontrolum vardi benimde sanci 130 140 lardaydi baktigmda doktr hafif sancilarin var dedi ama bnde sanci hisstmiyorum acilmama falanda bakmadi 39 haftalgz
Gigi89 abilgili ben henüz happykids yüklemedim:) 8 günlük olduk bizde siz silikon kalkanı atabildiniz mi? Ben hala onla emziriyorum uç yok almıyor. :/
abilgili Gigi89 arada deniyorum bazen çok güzel tutup çekiyor ama yorulup sinirleniyor, o yüzden ben de uçları hala kullanıyorum, sonuçta anne sütü🤷♀️Hem göğüs uçlarının yara olmasını engellediği için şu ana kadar rahat emzirdim hep.
asli_kerem Kızlar 7 günlük bebeğim 2. defa sarılık yüzünden hastanede yatıyor ve fototherapy alıyor 😔 doktorlar ABO uyuşmazlığından bahsediyorlar. Anne bebek kan uyuşmazlığıymış. Ve bu sarılık yaparmış. Çevrenizden duydunuz mu ya da başınıza geldi mi?
secret006 asli_kerem derecesi kaç çıktı acaba benim bebeğimde anne sütü alamadı mamada yetersiz geldi ve 19a çıktı bir gece fototherapi aldık 7ile hastaneden çıktık bu yükselme tam 6.gününde oldu çok şükür şimdi 20.gündeyiz sarılığı kalmadı ama sürekli besledim o şekilde bebeğim kendine geldi Umarım sizde en kısa zamanda atarsınız
Birsen_S asli_kerem bizde de bar sarılık sabah tekrar gidicez bakacaklar çok şükür daha yatış yapılmadı ama korkuyorum artacak diye ben de halbuki emiyor da neden geçmedi bir türlü anlayamadım🤷♀️😞
Vatanseverr ben doğum yaptım darısı bekleyen annelerimize inşallah dua edenlere çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️
Gmzpkr Snygrl 🙃🙃🙃 ay onu bilemiyorum Ben hissetmiyorm kasılma oluyor sadece ama doktorum diyor doğuma gelen bayan sancısı var sende diyor 🤭🥴