Gmzpkr Snygrl 🙃🙃🙃 ay onu bilemiyorum Ben hissetmiyorm kasılma oluyor sadece ama doktorum diyor doğuma gelen bayan sancısı var sende diyor 🤭🥴
Kbrbydk Sabisulusy canım evet dün muayene olduktan sonra yatış yaptık. Ben sancim yok derken meğerse 5cm açıklığım varmış. Direkt doğum haneye aldılar. 10.30gibi girdik. Suni sancı aldım.17.20de kızım doğdu😍😍😍şimdi taburcu olduk evdeyiz şükür🌸😘
Pamukgelim Kbrbydk açılma için var mı tavsiye edeceğiniz bişeyler... 38 olduk ama hiç yakın değil gibi bana doğum
aslikls3 Pamukgelim bana ebemiz pilates topunda hareketler önerdi 2-3 gündür onları yapıyorum bir de perine masajını yapmamı söyledi
Kbrbydk Pamukgelim canım valla bende rahim ağzında dikiş vardı zaten. Ama açılma olsun diye yuruyus ve squat yaptım bol bol😊😊zamanını bekliyor merak etme🌸
Srplarikan Gmzpkr yaa baya çıkıyormuş sancılar benim daha o kadar yüksek değil açılmayı da bugün ebe zoruyla 1 cm oldu 🤔
Vega Merhaba bizde bugün 37 haftalik olduk ama çanta hazır değil hala doğum yapan anneler gerçekten ne lazım oluyor bos yere eşya taşımak istemiyorum. Sezeryan olucak büyük ihtimal bide.yardımcı olur musunuz
Jasminixx Cigdem0707 aynen kavuştuk valla çok şükür 🙏 nasılsınız adapte olabildinizmi ☺️ Bugünde hastanede @Ozgdnc ile karşılaştık ☺️
Cigdem0707 Jasminixx adepte oldum kuzum🤗biraz uykusuzluk beni yoruyorr ama cok guzel bir seymis😍ben de dun hastanedeydim
abilgili Gigi89 arada deniyorum bazen çok güzel tutup çekiyor ama yorulup sinirleniyor, o yüzden ben de uçları hala kullanıyorum, sonuçta anne sütü🤷♀️Hem göğüs uçlarının yara olmasını engellediği için şu ana kadar rahat emzirdim hep.
Pamukgelim aslikls3 perine kesi atılmaması için mi, açılma olması için mi acaba? Ayrıca perine için hangi yapı kullanıyorsunuz
Srplarikan Gmzpkr galiba ama siz sanciyi hissetmiyorum diyosunuz ben sanci çekiyorum nst de az çıkıyor daha gıcık bir durum 🤦🏼♀️😁
aslikls3 Pamukgelim perineyi kesi olmaması için diye söyledi pilates hareketlerini, squat ve yürüyüşü de açılma ve Doğumun kolay olması için dedi. Perine masajını Hakiki zeytinyağı ile yapmayı denedim ben iki kere ama pek yapamadım
Tugciss Gmzpkr canim dun kontrolum vardi benimde sanci 130 140 lardaydi baktigmda doktr hafif sancilarin var dedi ama bnde sanci hisstmiyorum acilmama falanda bakmadi 39 haftalgz
aslikls3 Pamukgelim Perine masajını mümkünse her gün bile yapabilirsin dedi hafta olarak müsait olduğu için