Minigim_ Pamukgelim tabi yinede sen bilirsin 😊 şuan benim günüm belli 26 martda sezeryan olcam ama her ihtimale karşı hazır bulunduruyorum ikinci de biraz daha tecrübe oluyormuş
Pamukgelim Kızlar ya, 23 martta 40 haftalık oluyoruz, sat a göre doğum tarihi 23 mart.. Ama benim hissettiğim ise sanki nisana gidecem doğumum ilk gebeliğim bilemedim, acaba annelerin içine doğar mı doğum zamanı... Yorumunuzu merak ettim
minik_kuzu_ Selam kızlar ben şimdi hastanedeyim bebeğin suyu azalmış birazda minyon olduğu için suni alıyorum duruma göre sezaryen olacak çok dua edin 3 santim açıklık var
Srplarikan minik_kuzu_ sağlıkla bir avazda kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 benimde sancım var 1cm açıklık dua edin inşallah benimde doğumum başlar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mbmb Kızlar benim belim ikiye ayrılacak sanki çok ağrıyor. Sabahtan beri geçmedi sancı gibi gelip giden bir şey değil hep var. Doğum belirtisi olabilir mi sizce 38. Haftadayım. Ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum
minik_kuzu_ Zeyk çok şükür 4-5 saat suni sürdü ilk 2 saati iyiydi sonra sıklaştı 10 dakikada kucağımdaydı elhamdulillah saat 18:11 doğdu çok güzel bi duyguymuş hep dua ettim gebelere 🥰🤗
Snygrl 39+1 hala bekliyoruz bizde 🤷🏻♀️ Kızlar dua edelim birbirimize rabbim tez vakitte sağlıklı bi şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin doğumu bekleyen hamişleri bi avazda kurtarsın inşallah gerçekten son günleri beklemek çok zormuş 🤰🏻👼🏻
Gmzpkr Snygrl bende tam 39+1 im🤩 açıklık sancı vs varmı acaba sende canım nst de sancın kaç çıkıyor baktınmı hiç 🙃
Snygrl Gmzpkr 2 cm açıklık vardı cuma günü kontrole gittiğimde rahim ağzında yumuşama var dedi birde bebiş kanala yerleşmiş iyice aşağıya inmiş vücut doğuma hazır bebişin keyfini bekliyoruz nst de sancılarım çıkıyor ama inan hiç bakmadım ilk nst de baktım hiç bişey anlamayınca bidaha bakmadım 😂😂🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Gmzpkr Snygrl yaa bendede bayadır sancım çok ama hiçç açılma yok 🙁 cuma yine gidicem yine açılma yok ise sezeryana gün alıcam muhtemelen canm🙊 doktor dedi bu kadar sancılara açılman en az 2 cm olmalıydı dedi😉😉 ondan merak edip sordum normal doğum benimki durmuyor ozaman☺️
Medine_1992 Zeyk canım benim inşallah hafifler bir haftaya birseyin kalmaz ya benim 3üncü günden sonra çişe başladı canım şimdi bol bol yağıyor güzel sütün geliyor mu Allaha şükür sezeryan ile sütün ilgisi yokmuş görmüş oldum ben
ezoterik Ya mart anneleri beni doğum korkusu sardi uykularim kaciyo bugün 37+5 olduk hiç böyle degildi napicam ben ya bunu yasayan var mi🤦🏻♀️♀️bi de hemoroid cikti ikinmaktan da korkuyorum of ya niye böyle oldu
Seferdeniz1 ezoterik ben de 37/3oldum hiç düşünmüyorum doğumu düşünürsem korlarım.sende düşünme canım allahım izniyle olacak bitecek
aslikls3 ezoterik ben de 37+3 üm Doğumu falan düşünmüyorum ne zaman doğacak diye heyecan sarıyor beni de bir an önce doğsa diyorum kendi kendime 😂