Jasminixx Cigdem0707 benden değişik bi su gelmeye başladı açık yeşil ve bulanık şeklinde mehmet bey hemen geçin bebek kakasını yapmış olabilir dedi şu an yoldayız hastaneye geçiyoruz bide senden önce doğururmuşum 🙈
Birsen_S Dilankenger içimde bir panik havası var korku panik endişe heyecan ne varsa yaşıyorum şu an ağlayasım var sürekli napsam da geçse bilmiyorum 🤷♀️ 🙈😂
asli_kerem Dilankenger gergin bekleyiş devam ediyor 😬 hiç acımayacağını bilip, bunu 2. defa yaşamama rağmen nasıl bu kadar geriliyorum hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️ Kürekle kafama vurasım var
Zeyk Terspektif olmaz mı canım belim kopuyo kasıklarımda ağrı var nst de sancı var ama düzenli değil ne gelen var ne giden bekle babam bekle 😂
Terspektif Zeyk bende de nst de sancı çıkmadı hafif ağrılarım oluyor aşırı kasılma var ama düzenli değil hiçbirşey 🤣🤣 bir gece ansızın bizde doğursak be 🤣🤣
Zeyk Terspektif yok anacim hiç ümidim kalmadı 12marti bekliyorm ben 😂 o zamanda dogurmazsam 41-42.haftalarimiza doğar artik
Jasminixx Zeyk yanlış alarm 😁 akıntıymış ilk defa öyle bi akıntı gördüm bildiğin yeşil rengi. Enfeksiyon olduğu için biraz olabilirmiş şimdi nstde yim anlayacağın beklemeye devam 🙈
Terspektif Zeyk 🤣🤣 itiraf ediyorum benimde kalmadı 🤣😂 bugün doktor zaten 41 i bile görsen yine doğurursun demeye başladı o da ümidi kesti bence 🤣 ben8 Mart ta 40 oluyorum sonrası Allah büyük 🤣
Zeyk Terspektif aksjdjjjjk 😂😂 Allah'ım bugünlere sağlıkla gelmeyi nasip eti şükür 🙏 ama hep içimden ay bişey oldu olacak erken mi dogurcam diye diye böyle geldik şaşkınım 😂
Terspektif Zeyk erken doğurmak korkuydu şimdi doğuramamak korku 🤣 kuzum bana bugün ebe sakın stres yapma sancın gelecekse de gelmez dedi sende sakın stres yapma sal kendini gitsin zamanı gelmeden zaten olmayacak bişey ben aşırı stres yapmıştım ama artık salıcam yerlerde süründüm resmen günlerdir doğurucam diye🤣 🤷♀️
Minikshii 38+1 haftalık hamileyim. Doktora gittim bugün sancı yok agrılar görünüyor dedi doktor. Acılma da 1cm ama gelmeye niyeti yok gibi
Pamukgelim Kızlar kasılma oluyor diyorsunuz ya, o tam olarak nasıl oluyor, bebek bazen bulunduğu yeri sertleştiriyor ama tamamen toparlanması, sadece bölgesel sertleşme oluyor karnımda, bazen sağda bazen solda bazen göbek üstünde.... Buna mı kasılma diyorsunuz
Zeyk Pamukgelim evet canım bebeğin bir yerde toplanıyor ve uzun bir süre karnın taş gibi olup kasıklarina baskı yapıyor kasılma oluyor ya o işte
Zeyk Terspektif ajskdkskkd ay oylemiymis cidden bende valla stres oldum doguramicam gibi geliyor bu cocuuu anneeeaaa diye geziyorum evde 🙊 saliyorum o zaman bak
Terspektif Zeyk sal gitsin kuzum her gece bugünde doğuramadım anneee diyodum artık bende demicem saldım gitti 🤣 yerlerde de sürünmicem 🤣