Zeyk Pamukgelim evet canım bebeğin bir yerde toplanıyor ve uzun bir süre karnın taş gibi olup kasıklarina baskı yapıyor kasılma oluyor ya o işte
Pamukgelim Zeyk teşekkür ederim, ben de bölgesel sertleşme oluyor, yani bebek bazen başının olduğu yeri sertleştiriyor bazen ayaklarının olduğu yeri sertleştiriyor ama tüm vücudu sanki toplanmıyo
Nzziss Zeyk bende de hiç bir şey cikmadi😁 bebek kanala çok yakınmış ama tam yerleşmemiş. Perşembe ilk defa çatı muayenesi olucam😅
Zeyk little_mom_141 doktorun son doğar dediği tarih bu valla canım 😂😂 hiç umudum olmasa da 8-12 Mart arası doğacak ins
little_mom_141 Zeyk insallaaaaaah doğar en geç 12 sine kadar 🤲 hayırlısıyla tabi. Bende dün akşam yalandan bı sancilandim bir kaç kez hemen gitti sonra 😂 çok heveslenmistim doguruyorum diye 🙈 ahududu yaprağı çayı na da başladım adaçayı da içiyorum. Yürüyüş merdiven skuat ama ne sancı ne açılma hiç bişey yok 🤷
Terspektif Zeyk sal gitsin kuzum her gece bugünde doğuramadım anneee diyodum artık bende demicem saldım gitti 🤣 yerlerde de sürünmicem 🤣
little_mom_141 Terspektif açılma olsaydı en azından rahmim elinden geleni yapıyor diye içim rahatlardi 😂🙈😂
Vatanseverr son günler hiç geçmiyor kafam düşüne düşüne doldu 2 bucuk yaşında da kızım var onu nasıl bırakcam onun streside var geçip bitsede artık evime gelsem..
Zeyk Pamukgelim anladım canim. Kendini tamamen toplandığında hissettigin kasılma çok can acitici oluyor anlarsin zaten.
Jasminixx Zeyk yanlış alarm 😁 akıntıymış ilk defa öyle bi akıntı gördüm bildiğin yeşil rengi. Enfeksiyon olduğu için biraz olabilirmiş şimdi nstde yim anlayacağın beklemeye devam 🙈