Pamukgelim Ayy ya maşallah, 1 mart kendini gösterdi, 3 arkadaş doğum haline geçti... Çok heyecanlı ya, Allah bir avazda sağlıklı doğum nasip etsin hepimize, benim de 24 gün kaldı, bakalım ne zaman gelecek canım oğlum, ilk göz ağrım♥️
Gigi89 abilgili ayyyyy çok heycanlıııııı Allahım inşallaaaahhhhhh bebeğine hemencik kavuşursun ağrısız sızısız hemencik alırsın kucağınaa😊❤️😍 sonrasında da hemen ayaklanmayı nasip etsin Allahım. 🙏🏻🙏🏻
ipekworld Kbrbydk Sabisulusy asli_kerem Balimkiz Medine_1992 Cigdem0707 Zeyk Gigi89 Dilankenger abilgili kızlar iyiyiz şükür spinal oldum 28 şubata denk geldi 29 dan korkuyodum basıma gelmedi 😄😄 ayrıntılı olarak yazmak istiyorum anca toparlanıyoruz alışıyoruz hayırlısıyla darısı hepinizin başına inşallah
HGC Medine_1992 canım bence en iyisi genel elhamdülillah narkozun etkilerini yaşamadım benim zaten 10 saatlik normal doğum sancılarından sonra zorunlu sezaryen olduğu için genel anestezi olması şarttı ki ben de kesinlikle genel isterdim. Hiç korkma o kadar basit ki ben sancılar içinde kıvranırken doktorlara Allah aşkına artık bayıltın diyordum ne ara bayıldım ayıldım bilmiyorum, ayıldığımda ağlıyordum ağlayarak bayıldığım için :)
HGC Medine_1992 hiç korkma, ağrı falan yalan, gaz sancısı önemli sadece, onun için de bol komposto içip sürekli yürüyeceksin. Allah’ın izniyle hiç birşeycik olmaz. Sen bi de ayağınla gidiyorsun ameliyata ben normal doğum için gidip saatlerce sancı çekip, ıkınıp bebeğimin kalbi yavaşlayınca acil sezeryana alındım düşün zerre gücü kalmamıştı bedenimin. Sen inşallah güçlü gidip güçlü geleceksin 💪 🥰💕
Cigdem0707 Jasminixx ayh canim iyi bari benim de belimde gecmeyen bi agri yatirmiyor ama öldurmuyor da.Yarim randevum var 11.20 de.Onden gidip anestezi uzmaniyla konusacagim
Terspektif Cigdem0707 Allah Allah kuzum ya dinlenince geçmiyorsa doğum sancısı diyorlar ama artma da yokmuş bilemedim ki hiç 🤷♀️
Seymk 7 de yatışım yapıldı 11.05 te doğdu minik paşam 3kg üstü bekliyoduk ama 2890 gram geldi gelirken de biraz yırttı sağolsun 😬 sancı açıklık vs çok çabuk ilerledi ama dikişlerim fazla olduğu için zorluk yaşıyorum şu an. Birde emmiyor sıpa sürekli deneme halindeyiz dua edin de tatlı anneler mamaya ihtiyacımız olmasın 🤲🏻
SuleDoruk Seymk hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüt bebişini. Bıkmadan usanmadan emzirmeyi dene, tutacaktır Allahın izni ile 🙏 Balimkiz hayırlı olsun canın. Sağlıkla, huzurla büyüt bebeğini. Bol bol su iç ve sürekli emzir. Gelir sütün merak etme.