Gigi89 İlk defa bugün sabahtan beri belimde aşırı ağrı var. Acaba belirtisiz su nişan olmadan bebek gelir mi? Kasıklara vurmuyor ama belim aşırı ağrıyor acıyor. Ki benim hiç belim ağırmazdı ilk defa bugün. Ay napsam:(
Zeyk Gigi89 evet nişanın gelmeden de doğum gelebiliyormuş zaten doğum sancısı belden vuruyormus canım şiddetli mi doktoruna danışma şansın var mı?
Medine_1992 Zeyk bugünde doğurmadk yavrum 😁😁😁 artık her sancı da acaba diyorum geçiyor valla bugün bir temizlik yaptık anamla sorma normal doğuracak olsam ben varya dağa taşa tırmanırdım
Cigdem0707 Zeyk hala ağrim var ama doktorumla da gorustum sıklasirsa gece gorusecegiz.Yoksa yarin sabah zaten randevum var kontrol amacli
Jasminixx Zeyk bende birazdan 39+0 olucam hala tık yok normal doğumu bekliyorum yarın kontrolüm var bakalım ne olucak... şu ev işi yapanlara hayranım ben odadan mutfağa gidemiyorum biraz yorulsam felç oluyo her tarafım 😕 dün kadınlar gelip temizliğimi yaptı valla
Zeyk Medine_1992 al benden de o kadar artık diyorum silmedigim bir tavan kaldı 😬🙃 yok anacim gelmiyor benimki de 😂 Aklım @abilgili de kaldı napti acaba ?
Medine_1992 Cigdem0707 canım dayan ya 1 güncük daha inşallah benimde belim kopuyor ama dayanılmayack değil alıştım
Cigdem0707 Medine_1992 dayanıyorim canim direniyorum tam da 39+0im ya acaba oluyorum😂 kiz saka maka 1 günümüz kaldi heyecan dorukta.Kizlar napti acaba
Balimkiz Zeyk Medine_1992 kızlar doğurdummmmm daha fazla beklemedi benimki henüz yürütmediler yürümeyi bekliyorum çok şükür ilk çıktığımda çok ağrım olduama şuan çok iyiyim spinalden korkmayın daha sonra detaylı anlstıcam tek sorun sütüm henüz gelmedi ama bebeğim memeyi tutuyo şükür
smbrka Yemin ediyorum. Halı yıkadım, mutfağın dolaplarını temizledim, banyoyu baştan aşağı ovaladım keza tuvalet o şekilde ne gelen var ne giden.
Medine_1992 Cigdem0707 valla hala inanamıyorum ki ben evladımı kucağıma alana kadar da acaba diyorum 😁😁 garip bir his ya
Zeyk Medine_1992 ay hadi bakalım Instagram dan da yazdım ikisine de haber alırsam yazarım ben bakalım bekliyorum 🙃🙃💛