Balimkiz Sanırım doğuma gidiyorum kızlar nişan dedikleri şey geldi sancılarım da var beni bugun alır sezeryana 😱
abilgili Zeyk doktorum önerdi, suni başlayalım dedi yavaş yavaş çünkü sancılarım bir gitti gelmedi, 4cm’de kaldık 6’dan beri🤷♀️Şimdi başlandı bakalım, epidural almadım henüz, sancıları biraz daha görüp öyle karar veririm dedim😟
Medine_1992 Zeyk ay mart 1 oldu herkesden mesaşlar geliyor oy yavruma dediö iki gün daha dayan diye 😁😁
Terspektif Medine_1992 🤣 Mart bebeleri gerçekten Mart I bekliyormuş sanırım birer birer geliyorlar 🙈 benimki hariç 🤣🤣
abilgili asli_kerem yok canım suyum gelmedi, bebeğin rahatı yerinde ama 4 cm’de kaldık, suni sancı başlandı, epidurale sancıları gördükten sonra karar vermek istedim🤷♀️
Gigi89 abilgili ayyyyy çok heycanlıııııı Allahım inşallaaaahhhhhh bebeğine hemencik kavuşursun ağrısız sızısız hemencik alırsın kucağınaa😊❤️😍 sonrasında da hemen ayaklanmayı nasip etsin Allahım. 🙏🏻🙏🏻
Medine_1992 Zeyk illa gelecek tatlım 😁😁 o belli olmuyor kimi sancı sızı cekiyor doğurmuyor biz kimi kimi hiçbirsey yokken suyu geliyor valla kader işte yarın Kayınvalidem kayınpeder de geliyor birgün daha dayansın oğluş
Jasminixx Cigdem0707 29 şubat bebesi olmadık gelende su değilmiş mehmet bey panik yok dedi tlfda🙈 yarında randevum 13.40 daymış beklemedeyiz hala yani😁 sende durumlar nasıl
Cigdem0707 Jasminixx ayh canim iyi bari benim de belimde gecmeyen bi agri yatirmiyor ama öldurmuyor da.Yarim randevum var 11.20 de.Onden gidip anestezi uzmaniyla konusacagim
Jasminixx Cigdem0707 canım doğum sancısı sürekli olmuyo bi geliyo dakika tutuyosun bi dk kadar sürüp bitiyo o bittiği an nefes alıyosun belli bi dk sonra yine geliyo genelde belede vuruyo ama büyük tuvalete sıkışmışsın gibi sancılanıyosun