Pamukgelim abilgili yaa hadi bakalım, Allah süreci kolaylaştırsın, saplıcakla bir an önce kucağına al🎈♥️
edak abilgili ayy ne oldu iyi misiniz doğum yaptınız mı yoksa 😇 Allah kolaylıkla bir avazda kurtarsın inşallah sağ salim kavuşun yavrunuza 🤲🏻🌸
Osgem2019 Seymk bende evde sancıdan uyandım 10 dakkada bir sancım var dünden beri nişanım geliyordu bekliyorum doktora gitmek için
Mrvylmz61 abilgili sağlıkla gelsin bebiş Allah bir nefeste kurtarsın ilk mart anneleri geliyor hadi bakalım😍😍🙏🏻
abilgili Kızlar 4 cm açılmam var, sancı olduğunda ilerliyor ama sancım yok, suni sancı başlanacak, bir yandan da epidural verelim deniyor, kafam çok karıştı ya, epidural almalı mıyım😣
Zeyk abilgili ayyyy acilmann iyi suni sen mi istedin? Epidural hakkında hiç fikrim yok 😬😬 ama doğum hikayelerinin çoğunda okudum memnundular.
asli_kerem abilgili epidural isteme şansın varsa iste bence canım çok rahat doğurursun baya memnun kalan var. Suyun falan gelmedi de mi bebek rahat içerde? Kendim çekiyo gibi heyecanlandım Allah bir avazda kurtarsın inşallah 🙏🏻
Medine_1992 abilgili canım bildiğim kadarı ile epiduralden sonra açıklık daha güzel ilerliyor yengemde öyle olmuştu inşallah bir avazda 💙
Kbrbydk abilgili eger gelmediyse suyunu patlatsalar hemen acilman ilerler aslında epidural de çok rahat oluyormuş ama epidural aldıktan sonra sancı versinler 😬
Jasminixx Cigdem0707 canım doğum sancısı sürekli olmuyo bi geliyo dakika tutuyosun bi dk kadar sürüp bitiyo o bittiği an nefes alıyosun belli bi dk sonra yine geliyo genelde belede vuruyo ama büyük tuvalete sıkışmışsın gibi sancılanıyosun
abilgili Zeyk doktorum önerdi, suni başlayalım dedi yavaş yavaş çünkü sancılarım bir gitti gelmedi, 4cm’de kaldık 6’dan beri🤷♀️Şimdi başlandı bakalım, epidural almadım henüz, sancıları biraz daha görüp öyle karar veririm dedim😟
Zeyk Cigdem0707 Canım doğum sancıları belden vuruyormuş zatenn. Bel ve kasık veya dizlerinde durulamiycak sancı ağrılar olurmuş hatta elektrik çarpması gibi bişey diyorlar. Dk da şöyle tutuyorsun. Mesele sancilarinn geldi kaç dj veya saat sürdü ona bak. 3saat 2saat 1 saat yarım s. 15dk 10dk 5dk gibi belirli aralıklarla sancı aralığı kisalip şiddeti yükseliyordu doğum sancısı.
abilgili asli_kerem yok canım suyum gelmedi, bebeğin rahatı yerinde ama 4 cm’de kaldık, suni sancı başlandı, epidurale sancıları gördükten sonra karar vermek istedim🤷♀️