Terspektif abilgili hadi inşallah canım ya valla seninde güzel haberini alırız inşallah 🙏🏻 Haber et mutlaka 🙈
Seymk abilgili geçen akşam 3 saat boyunca 10 dk aralıkla aynı şeyleri yaşadım. Düzenli geliyo ama dayanabiliyorum dedim sonra duşa girdim hala devam ediyo. Hazırlanmaya başladık geçti 🤦🏻♀️ Takipte kalın sıklaşıp şiddeti artarsa gidersiniz. Hayırlı haberler olur inşallah
abilgili Seymk yalancı sancının da düzenlisi oluyor demek😟 benim şu an aynı düzen devam ediyor, 15-20 dakikalık aralıklarla 4 saattir oluyor, kaydediyorum uygulama üzerinden düşecek mi sıklıkları diye ama sıklaşmadı. Sizde 10 dakika aralığa bir süre sonra mı düşmüştü?
Gigi89 abilgili ayy çok heycanlı bakalm hayırlısı inşallah😊❤️Haber et bize. Dinlen biraz belki yalancı sancıdır değilsede inşallah hiç anlamadan kolayca doğurursun
TMervee Sabisulusy düşük tehlikesinde mi ölçülüyor yada erken doğum tehlikesinde 38. Haftadayım öle bsey ölçülmedide
Sabisulusy TMervee doktor normal ultrasonla baktı biraz kısa gibi geldi dedi sonra vajinalle baktı.Senin doktorunda eminim normalle bakmıştır sıkıntı görmeyince vajinal gerek duymamıştır
abilgili Kızlar sancılar ne sıklaştı ne şiddetlendi ama aynı düzen devam ediyor, beklemedeyiz. Hastaneye gidip geri gelmek de istemiyorum. Uyumaya çalışacağım bakalım. Neyse ki 29 Şubat’ta da doğurmadık🙈🥴
Zeyk abilgili Bence de dinlen uyumayı dene bakalım. Bir de o var gidip hastaneye dönmek hiç iyi olmaz şu saatte de. Şiddeti artmaz da uyuyabikirsen yine yalancıdır
Seymk abilgili direkt 10 dk olarak başladı zamanla değişen bi süre olmadı bende de. İnsan kestiremiyoda ilk gebelik olunca gerçek mi beklesem mi gitsem mi kararsızlığı, başka belirti olmayıp hep aynı seviyede olduğu için ben evde kalmayı tercih ettim ama içiniz rahat etmezse ve devam ederse bu şekilde bi gidin isterseniz hastaneye
abilgili Seymk ya bir yandan da bebek stres altında mı her şey yolunda mı diye bakmak istiyorum, gideceğiz sanırım, yani neredeyse 5 saat olacak arası sıklaşmasa da belli bir düzende sürekli toplanma sertleşme halinde ve regl ağrısı eşlik ediyor. Dediğiniz gibi ilk gebelik olunca insan bilmiyor ki beklemeli mi, gitmeli mi😣
abilgili Zeyk uyutmuyor canım, şimdi ikidir de 10 dk oldu arası, hazırlanmaya başladık, gideceğiz bakalım, en azından bir nst falan çekilse, doğum sancısı olmasa bile bebek stres altında falansa bir durum varsa en azından onu da görmüş olurum😣
Cigdem0707 Benim de belimmde inanilmaz bir ağri var.Ama sadece belimde.Bilemedim neyi nasil sayacağimi?39+0iz bugun🤔
Zeyk Cigdem0707 Canım doğum sancıları belden vuruyormuş zatenn. Bel ve kasık veya dizlerinde durulamiycak sancı ağrılar olurmuş hatta elektrik çarpması gibi bişey diyorlar. Dk da şöyle tutuyorsun. Mesele sancilarinn geldi kaç dj veya saat sürdü ona bak. 3saat 2saat 1 saat yarım s. 15dk 10dk 5dk gibi belirli aralıklarla sancı aralığı kisalip şiddeti yükseliyordu doğum sancısı.
abilgili Kızlar yatışım yapıldı. 2 cm açılma olmuş, bebek başını çok güzel dayamış dedi doktor. Şu an kendi sancımla açılmaları takip edeceğiz. Kalbim ağzımda ya, hiç beklemiyordum, dualarınızı esirgemeyin🙏🏻
Pamukgelim abilgili yaa hadi bakalım, Allah süreci kolaylaştırsın, saplıcakla bir an önce kucağına al🎈♥️