Terspektif Cigdem0707 aileler mi geldi canım ? Valla beni de belirsizlik yoruyor Pazartesi yine kontrol bakalım be diyecek bu defa doktor
Cigdem0707 Terspektif evet benim anam.gelmisti hazırlandık toparlandik.EEE eşim durur mu o da kendininkini çağırmış ben dogum yapınca gelsinler istiyordum ama🤔bir şey de diyemiyorsun her iki tarafin da ilk torunu.Git bakalim ne dicek doktor sana
Terspektif Cigdem0707 Allah yardımcın olsun valla canım bu süreçlerde biraz yorucu yıpratıcı oluyor gerçekten 😐 neyse ki az kaldı senin çok şükür 🙏🏻
Cigdem0707 Terspektif aynen kuzum bir an önce dogsun ilk meraklari gecsin sonra herkes evine hem ben de toparlanmis olurum 😂
Kbrbydk ipekworld ayyy nasıl geçti canım iyi misin agrin var mı? Bebeğin nasıl ? hayırlı olsun bu arada😍😍😍
asli_kerem ipekworld okurken tam diyordumki 29 şubat kimseye vurmadı iyi diye haberinizi okudum 😅 hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻 Nasılsınız peki?
ipekworld Kbrbydk Sabisulusy asli_kerem Balimkiz Medine_1992 Cigdem0707 Zeyk Gigi89 Dilankenger abilgili kızlar iyiyiz şükür spinal oldum 28 şubata denk geldi 29 dan korkuyodum basıma gelmedi 😄😄 ayrıntılı olarak yazmak istiyorum anca toparlanıyoruz alışıyoruz hayırlısıyla darısı hepinizin başına inşallah
asli_kerem Kbrbydk ay valla şu anda en son isteyeceğim şey sanırım 🙈 zorunlu sezaryene gireceğim için hiiiiç oralı değilim. Ama inşallah sizin için faydalı olur. Ondan mı bilmem ama arkadaşım 2 saatte doğuruverdi. Hadi darısı size
Dilankenger Kbrbydk canım sen 9 aydır yatıyorsun serklajdan dolayı . o yüzden bebek biraz geç gelebilir . doğumun kolay olması için yürüyüş falan yapmalısın egzersizlere de başla . suni alacaksın normal doğum yapacaksın yani ilişkiye de bu haftadan girmeye başla belki işe yarar
Kbra7777 35+4 üm son günlerde bebek çok hareketlendi dün gece uyuyamadım bile normal mi acaba 🤔 bugün kontrolde herşey normal çıktı şükür 49cm 2700gr çıktı bebiş nst temiz acaba diyorum bu kadar hareketlenmesi hayıra alemet mi