Medine_1992 Cigdem0707 aynen canım yazarım kesin ayılayım bir unutmam burayı 😁herkes doğursun diye bakarım hep
Cigdem0707 Medine_1992 Bana sormadi valla ben sadece tarih sectim o saati belirlemis kaydetmişler kan verirken soylediler saat 10 diye.7 de burda olun diye
Medine_1992 Cigdem0707 anladım canım bu arada kan için 300 tlyi doğum parasından düşecekler konuştuk ta
Snd_dzgn23 Medine_1992 ayy ne kadar güzel son günler nasıl da geçmiyor yaa her an doğurmak için dua ediyorum 😊😊💐
Zeyk Snd_dzgn23 alsjjsjk bugünde doguramadik zaten 4 yılda bir fena olmazdı aslında doğum günü kutlaması 😂
Snd_dzgn23 Zeyk ay benim kız büyüyünce trip atar bide balık burcu olacaklar aşırı duygusal 😊😂 başka gün mü bulamadın derler bize 😁
Snd_dzgn23 Medine_1992 ben 37+4 haftalığım canım ama belirti falan yok hiç dünden beri squat çekiyorum artık biraz hızlansın diye 😁😁🤭
Zeyk Snd_dzgn23 haha ah bir de balık burcu olacaklar bende tam bir başak. Ama oğlumu başak olduğuna ikna etmeyi düşünüyorum 😂😂😂
Snd_dzgn23 Zeyk ben şimdiden ergenliğini düşünüyorum kızımın 😂😂 hem balık hem ergen nasıl olacak acaba diye 😂😂
Terspektif Üşenmedim gittim bugün ahududu yaprağı aldım. Satan adam eşim içmeye başladı 4. Gün doğurdu dedi hadi inşallah abi dedim 🤣 umut fakirin ekmeği 🙄
Cigdem0707 Terspektif ayy hadi insallah canim😂ben de yurudum geldim.Vakit azaldikca icim daralıyor.Evde kalabalik
Terspektif Zeyk al canım hatta senin haftan daha erken iyi olur ben 39 hafta deyince adam 3 fincan iç sen günde dedi 😂🤣
Terspektif Cigdem0707 aileler mi geldi canım ? Valla beni de belirsizlik yoruyor Pazartesi yine kontrol bakalım be diyecek bu defa doktor