Dilankenger Kbrbydk canım sen 9 aydır yatıyorsun serklajdan dolayı . o yüzden bebek biraz geç gelebilir . doğumun kolay olması için yürüyüş falan yapmalısın egzersizlere de başla . suni alacaksın normal doğum yapacaksın yani ilişkiye de bu haftadan girmeye başla belki işe yarar
Kbrbydk Dilankenger yuruyuse başladım kuzum ya ama işte ben dikiş alınınca gelir diye dusunmustum.kolay gelmiyormus😁 artık ne varsa deneyecem galiba😬
ipekworld Kbrbydk Sabisulusy asli_kerem Balimkiz Medine_1992 Cigdem0707 Zeyk Gigi89 Dilankenger abilgili kızlar iyiyiz şükür spinal oldum 28 şubata denk geldi 29 dan korkuyodum basıma gelmedi 😄😄 ayrıntılı olarak yazmak istiyorum anca toparlanıyoruz alışıyoruz hayırlısıyla darısı hepinizin başına inşallah
Mrvylmz61 Serap0733 hiçbiri yok. Bugün kontrole gittim bu son güne kadar durur gelecek gibi görünmüyor dedi doktor😄
Sabisulusy Kbrbydk Bende rahim boyu kısalığından yattım şimdi sanki bebek şimdiye kadar hep aşağıdaydı şimdi yukarı cikti😊 geleceği vakti biliyor bu bebisler bekleyelim bakalim😊
Kbrbydk Sabisulusy benimde kısalık vardı canım hatta zar zor bu zamanlara geldik diye gülüşüyorduk doktorla. Dikiş alınınca sancın başlayabilir demişti 10mm zaten rahim ağzı en son ölçüldüğünde. Ama tık yok yaa.
Sabisulusy TMervee vajinal ultrasonla ölçüyorlar bana fitil başlamıştı doktorum kısalma var diye 24.haftada
abilgili ipekworld yaaaa🤗🤗💕Aynıydık biz, senin de 39+2 olacaktı bugün dimi? Gözün aydın canım ya, çok sevindim🙏🏻🧿
Snd_dzgn23 Zeyk ben şimdiden ergenliğini düşünüyorum kızımın 😂😂 hem balık hem ergen nasıl olacak acaba diye 😂😂
TMervee Sabisulusy düşük tehlikesinde mi ölçülüyor yada erken doğum tehlikesinde 38. Haftadayım öle bsey ölçülmedide
abilgili Kızlar yaklaşık 2 saattir 15 dakikada bir toplanma, sertleşme oluyor; 1 dakika sürüyor, o sırada belden hafif bir ağrı giriyor, vajinada acayip bir baskı hissi var ve şeffaf ve yoğun bir akıntım geliyor tuvalete gittiğimde😟
Medine_1992 abilgili ay canımm anlattıkların doğum sancısı gibi ya düzenli peki artıyor mu şiddetleniyor mu her seferinde
Zeyk abilgili ay doğum mu başlıyor ki ya canımmmm? Biraz daha siddetlenirse agrilarin falan doktoruna mi danişsan ki?
Terspektif abilgili canım yaaa acaba doğum mu başlıyor ki ? Hani normalde sancıları hissedemeyenlerde oluyor ya nst de çıkıyor ama hissetmedim filan diyorlar. Eşin evdeyse bi nst ye filan mı girsen ki gidip
abilgili Medine_1992 Zeyk ya dayanabileceğim şiddette ağrılar, ben de doğuma yormadım daha ama sonra uygulamadan kaydedeyim dedim şaşmadan 15 dakikada bir oluyor. Şaşırdım ben de napacağımı ama doğum sancısı olsa bilirsin diyor herkes, öyle şiddetli bir ağrı değil, bilemedim ki🥴