Dilankenger Medine_1992 bebeğin ters olması doğumun başlamasına engel değil ki canım . ne olur ne olmaz diye söyledim ben bebeğin ters birden suyun gelse daha çok panik olursun . o yüzden hazır olsun dedim . sen bilirsin yinede benimki bir fikir sadece
Medine_1992 Dilankenger yok canım haklısın zaten sadece doktor nst falan hepsine bakınca daha doğuma var dedi zaten hazır olması lazım tabiki haklısn son ihtiyaçlarım şipariş verip 35 haftada halletmiş olurum inşallah bebişlerin napacagı belli olmaz 👶😁
Osgem2019 Medine_1992 ya bu sancı nasıl oluyor benimde nst de bir şey çıkmadı geçen hafta ama bu hafta sürekli sağda kasılma solda kasılma olup duruyor kasıklarımda da hissediyorum baya işe başladım yoruluyorum diye mi oldu nedir haftaya izne ayrılcam doktor kontrolümde var bakayım bu sefer nst de bir şey çıkcak mı
Medine_1992 Bu arada kızlar doktor 1 cm saçı var maşallah saçlı olacak dedi ultrason da belli olmaz diye biliyordum ben ya babamızdan çok saçlı doğmuş ama nasıl anlaşılıyor ki 1 cm dedi birde
Zeyk Medine_1992 Ay gözüküyormuymuş saçı öyle ultrasondaaaa😬😂😂😂😂 Allah'ım mide yanmalarim o hurafeye bağlıysa eğer bir kıl yumağı dogurucam galiba
Dilankenger Medine_1992 bende ilk kez duyuyorum bunu . mide yanman oluyor mu peki hep midesi yananlara saçlı olacak derler doğru mu acaba 😂
Osgem2019 Medine_1992 bana da dedi ya bak bunlar saçları baya saçlı dedi tammmı ben ve sülalem kel ve saçsız doğduk benim kaşım bile yoktu eşiminde küçüklük resimleri sarışın renkli gözlü şimdi siyah saçlı da beyaz ve renkli gözlü gene dedim kim lan bu kim saçlı dedim yan2 mizde beyazız çocuk esmermi olcak dedim ya kime benziyor bu dedim saçlı çocuk illa esmer olur diye bir şey var mu acaba
Medine_1992 Zeyk valla bende ilk defa duydum canım adam ölçtü gibi 😁 bende çok yanıyorum valla bari değsin de saclı olsun babasını görsen o kadar saclı ki minnakken 💙
Medine_1992 Dilankenger şimdi kağan kocatepenin videosunu izledim ya o doktor da saçı ölçüyor görüp demek ki oluyormuş 😁😁😁 canım bugün foto almadık makat geliş göstermedi yüzünü ama en son fotoda birsey belli değil
Dilankenger Medine_1992 demekki olabiliyormuş canım . benim mide yanmam hiç yok . kızım saçsız doğacak heralde diyorum 😂
abilgili Zeyk Medine_1992 Kızlar doktorum beni bu enerji meselesiyle ilgili uyardı, fizyolojik olarak doğumda harcanacak enerjiyi depoluyormuş vücut, son haftalarda kendini enerjik hissettiğinde o enerjini harcama, doğumda bize lazım dedi🙈
Zeyk abilgili Ya benim yeni oluşan birşey değil spor yapiyorum ya hamilelik öncesinde boyleydim karinca gibi bide başak burcuyum temizlik yapmadan duramıyorum 😬😬🙊🙃 Allah sonumu hayır etsin aksjdkjk
SuleDoruk abilgili o zman bu gidişle ben hiç doğuramıcam 😅 çünkü sıfır enerji. Hep uyuyayasım var. Uyudukça da şişiyorum. Kızların enerjilerini okudukça maşallah deyip duruyorum. Medine_1992 canım benim doktordan saçlarını gösterdi. Epey vardı saçları. Benim büyük oğlum da çok saçlı doğmuştu 😍
Medine_1992 Osgem2019 canım ben hiç sancı yasamadım bu haftaya kadar bilmiyorum ki ssdece bebiş çok toplanıyor sağıma oda doktor normal dedi ağrım sızım olmuyor sadece gerginlik hissi oluyor toplanınca nst benimde bugğn 0 sancı çıktı