ipekworld Burcuburcuuu merhaba canım bizim de az kaldı 7 martta görünüyor doğum ama ne zaman olur bilmiyorum . Denizli de yaşıyorum hangi doktora geleceksin acaba öyle okumuştum . Bu arada bi ihtiyaç vs herzaman yardımcı olmaya çalışırım burada bunu bilmeni isterim
Burcuburcuuu ipekworld zamaninda gelsin insallah canim🧿🙏 Aaa Denizli’de mi oturuyorsun☺️ Ozel saglik hastanesinde yapacağız dogumu Allah’in izniyle. Kendi doktorum gelecek ama orda hastanenin karsisinda perinatolugumuz var Çağrı Bey. O da katilabilir belki🤷🏻♀️ Cok tesekkur ediyorum. Aklimda olsun. Bilmedigimiz bir yer ☺️ Apart ayarliyorlardi bizimkiler ama sanirim hastane cevresinde yok gibi dimi? Kampus civarinda çıkıyor hep apartlar.
Zeyk Medine_1992 Ay çok sevindim harika darısı bize🙏 tabi 39-40a kadar kalsinda istemem ama duracaksa dursunlar napalim 😌
Zeyk Medine_1992 🙊 Ya bide öyle enerjim yerinde ki deli gibi temizlik yapiyorum, yürüyüş yapıyorum. Bir an oturmuyorum. Agri, sizi sancı yok. Mide yanması dışında çok şükür herşey yolunda. Nasıl olacak hiç fikrim yok.😬😬
Medine_1992 Zeyk aynen öyle ya canım bendede öyle bir enerji geldi niye ki ya 😁😁😁 dün kaç saat temizlik yaptım duramıyorum
abilgili Zeyk Medine_1992 Kızlar doktorum beni bu enerji meselesiyle ilgili uyardı, fizyolojik olarak doğumda harcanacak enerjiyi depoluyormuş vücut, son haftalarda kendini enerjik hissettiğinde o enerjini harcama, doğumda bize lazım dedi🙈
Zeyk Medine_1992 Ay bilmiyorum ki 😬😬🙊 bende öyle bugün buz dolabı fırın falan arkası sildim süpürdüm. Karnım olmasa hamileyim gibi değil yani
ipekworld Burcuburcuuu evet canım allah sagsalim sağlıkla sizi de kavuştursun inşallah evet çağrı güven çok iyi bi doktor . Özel sağlığın oralarda yok maalesef pek apart . Ama arabayla da hiç uzak değil . Herzaman yardımcı olmaya çalışırım inşallah elimden geldiği kadarıyla
Medine_1992 Zeyk 😁😁 bende koltuk takımının yerini değiştirdim 💙 napim boş durunca agrım olur asıl hareket iyidir çantamı hazırlamadm hala ya
Zeyk Medine_1992 Ay o hazır olunca bir güven geliyor biliyor musun. Çünkü nolcagini bilemiyoruz. Esin de benim ki kadar panik bir adamsa yandın 😂 O yüzden onu hizlandir canım.
Dilankenger Medine_1992 hazırla canım herseyini bebeğin gelişimi de iyiymiş maşallah . bir anda gelir anlamazsın ne olduğunu . benim okuduğum kadarıyla hareketlisin her işini kendin yapıyorsun . öyle hareketli olan tanıdıklarımın açılması birden oldu ağrısız bir anda doğurdular 😊
Medine_1992 Zeyk yok canım ya cok normal sakin aksine 😁 ama o an ne olur bilmiyorum çünkü gece su istiyorum ne oldu diye fırlıyor 😁 yatın şipariş verecem e bebek indirim var ya onlarda gelsin son eksikler hazırlayacam inşallah
Osgem2019 Burcuburcuuu canım kan akışu yavaşlığındansa yürüyüş iyi gelir ben yürüyüş yapıyorum hiç şişim yok nerdeyse
Burcuburcuuu Osgem2019 Hergun bir seyleri bahane edip çıkıyorum yürüyüşümü yapıyorum ben de. Hareket halindeyim surekli ama sonuç fena. Protein eksikliği de yapiyormus proteine yuklenmek lazim ama surda dogumuma 6 gun kaldi🙈😬
Osgem2019 Burcuburcuuu 6 gün mü sezeryqnla erken mi doğurucaksın canım hadi bakalım allah kurtarsın bende heyecanlandım başından beri burada birlikte olduğum birisin ikizlerin vardı görüyordum doğurcan şimdi darısı başımıza bakalım ☺️☺️
Zeyk Medine_1992 Sen çantayı hazırla eksikleri sonra içine dahil edersin ;) tombiş 3 kilo olmuş nolur nolmaz kuşum. Bu arada benim ki de öyle bazen horluyor hayatım diyorum dokunarak ne noldu doguruyormusun diye yataktan firliyo 😂😂😂
Osgem2019 Medine_1992 canım sen hazırla çantanı ne olur ne olmaz bebek terskende birden doğum başlayabiliyor
Medine_1992 Dilankenger canım benim bebek ters ve çok yukarıda 😁 doktor hiç gelecek gibi değil dedi yani 😁
Dilankenger Medine_1992 bebeğin ters olması doğumun başlamasına engel değil ki canım . ne olur ne olmaz diye söyledim ben bebeğin ters birden suyun gelse daha çok panik olursun . o yüzden hazır olsun dedim . sen bilirsin yinede benimki bir fikir sadece
Burcuburcuuu Osgem2019 aynen canim 10 Şubat Pazartesi buyuk gun benim icin. 36 dolmus olacak. Sezeryan olacak evet. 36’dan sonra herhangi bir komplikasyon gelisirmis doktorum da 36 dolunca alalim dedi itiraz etmedim artik. Buyuk 2206 gr kurtardi sanirim kendini de minik 1600 gr henüz 😒 bakalim doguma kadar 2 yi bulabilcez mi?☺️ Sag salim alalim da kucagimiza burdaki hepimiz insallah🧿🙏
Medine_1992 Zeyk ay ya şuan çok güldüm aynı seyi yaşıyoruz eşimde horluyor bazı geceler omzuna dokunuyorum canım sağına dön diye Bi korkuyor yazık ya heran tetikteler 😁😁😁
Medine_1992 Osgem2019 evet canım ya haklısın su gelse ters mers dinlemez hafta sonu halledecm inşallah