Medine_1992 Osgem2019 canım ben hiç sancı yasamadım bu haftaya kadar bilmiyorum ki ssdece bebiş çok toplanıyor sağıma oda doktor normal dedi ağrım sızım olmuyor sadece gerginlik hissi oluyor toplanınca nst benimde bugğn 0 sancı çıktı
Osgem2019 Medine_1992 benim 32 de dönmemişti 34 de gittim dönmüş resmen kafasını hissediyorum kasıklarımda ama nst de sancı çıkmadı
Osgem2019 Medine_1992 bana da dedi ya bak bunlar saçları baya saçlı dedi tammmı ben ve sülalem kel ve saçsız doğduk benim kaşım bile yoktu eşiminde küçüklük resimleri sarışın renkli gözlü şimdi siyah saçlı da beyaz ve renkli gözlü gene dedim kim lan bu kim saçlı dedim yan2 mizde beyazız çocuk esmermi olcak dedim ya kime benziyor bu dedim saçlı çocuk illa esmer olur diye bir şey var mu acaba
Medine_1992 Osgem2019 yok canım ya eşimde bende kar gibiyiz eşimin simsiyah saçları varmış küçükken ama teni pamuk gibiymiş ben zaten sarışınmışm o renkle alakalı değil 😁😁
Dilankenger Osgem2019 döndüğünü hissettiniz mi peki ultrasona girmeden anladınız mı benimki dönmeyecek diye korkuyorum da
Osgem2019 Medine_1992 ya iyi bari bizde esmer mi olcak dedim ya hayırlısı ile sağlıklı olsun da garip geldi yani öyle birden saçlı deyince kimse saçlı değil ya 😄
SuleDoruk abilgili o zman bu gidişle ben hiç doğuramıcam 😅 çünkü sıfır enerji. Hep uyuyayasım var. Uyudukça da şişiyorum. Kızların enerjilerini okudukça maşallah deyip duruyorum. Medine_1992 canım benim doktordan saçlarını gösterdi. Epey vardı saçları. Benim büyük oğlum da çok saçlı doğmuştu 😍
Osgem2019 Dilankenger evet hissettim şöyle önceden hep miğdemi ağrıtırdı şimdi resmen vajinamda hissediyorum hafif bir ağrı var vajinamda çok yürüdüğümde felan alt kısmın ağrıyor çatım çatır çutur resmen kemiklerm
Dilankenger Osgem2019 inşallah benimki de dönmüştür . benimki hep yan duruyordu başı solda poposu sağda bugün tekmeleri mideme dogru hissediyorum acaba döndü mü diye düşündüm . vajinamda baskı yok ama eğer dönseydi dediğin gibi belki vajinada baskı olurdu 😏
Senyorita Ya kızlar 35 haftalığım, nstde sancı çıkmadı ama bebek gün içerisinde çok toplanmaya başladı, sürekli karnımın şekli değişiyor. Sizde de oluyor mu? 7’sinde gideceğim sorayım doktoruma.
Osgem2019 Senyorita bana da dün çok oldu bugün de biraz oldu ama 34 de bende de çıkmadı sancı ama bu değil bence doğum sancısı adet sancısı gibi yok sancım gerçi ama bebeği hissediyorum vajinamda resmen
Medine_1992 Senyorita canım benimde çok toplanıyor öyle deyince doktor nst istedi ama birsey cıkmadı aynı sen gibi toplanma normal bu haftalarda dedi agrın yoksa
Senyorita Osgem2019 Büyük ihtimalle sancı değildir ama insan korkuyor yinede. Ben vajinamda hissetmiyorum ama çok toplanıyor ya. Son haftalarımız zaten sağ Salim alalım kucağımıza. Bu arada sen sordun mu doktoruna çok aşağıda hissetmek normal miymiş?
Senyorita Medine_1992 Ya bir de karnımın şekli değişiyor uzun sürmüyor ama korkutuyor sürekli olması. Gerçi bir problem olsa nstde çıkardı.
Osgem2019 Senyorita yok sormadım çünkü geçen hafta gittiğimde bu kadar hissetmiyordum yani yine hissetmiştim birkaç kere ama doktor ultrasyonda bakınca ve nst de sancı çıkmayınca çok rahattı bende sormadım bu hafta işe başladım daha çok hissediyorum 😊
Medine_1992 Senyorita aynen öyle canım ondan rahatım bende zaten agrı sancı da yapmıyorsa sıkıntı yok
Zeyk abilgili Ya benim yeni oluşan birşey değil spor yapiyorum ya hamilelik öncesinde boyleydim karinca gibi bide başak burcuyum temizlik yapmadan duramıyorum 😬😬🙊🙃 Allah sonumu hayır etsin aksjdkjk