Mlsldy Aynelazis ilk aylar bulantım çok olmuştu ondan dolayı kilo vererek başladım 16. Haftadan sonra da düzenli yürüyüş sağlıklı beslenme derken 4 kilo almışım ben de şaşkınım doktorum da şaşkın 😁 aslında yiyorum da öyle kısmıyorum canımın çektiği şeyleri🤭
Aynelazis Asliiiiiiii 10 kiloyu geceriz bence 13,14 kadar çıkarız ki normal çünkü bebis son aylarda cok kilo alıyormuş 😊😊
Aynelazis Mlsldy maşallah inşallah bebeğin kilosu iyi olur. 🌼 Ama sut, ceviz, yogurt, muz, su bol bol tüket
Mlsldy Asliiiiiiii normalde ekmek tüketen biri değilim sadece sabah kahvaltıda 1 2 dilim yerdim hamilelikten önce de şimdi de. Akşam yemeklerinde aramam. Ara öğünlerde acıktığım zaman meyve süt yoğurt badem ceviz üzüm yedim, kahvaltımı da hep düzgün sağlıklı yapmaya dikkat ettim. Hamilelik öncesi yediğime içtiğime dikkat etmeyen bi insandım🙈
Mlsldy Aynelazis doğru diyosun dikkat ediyorum bende hele su çok önemli 😊 her gün 1 muz mutlaka yiyorum onun faydası da çok🙈
aslikls3 Mlsldy ben de öyle avutuyorum kendimi inan ki :)) bebişim sağılıklı olsun da kilo alınır verilir diyorum :))))
aslikls3 Nrslbkc ay doktorum da kızıyor meyveyi tatlıyı falan çok mu tüketiyorsun diyor aslında çok tüketmiyorum iş yerimdeki abla bile diyor hamileleğinde yemeği azalttın diye ilginçtir kilo alıyorum napalımmm sağlık olsun artık bünyeyle de alakalı sanırım dikkat etsek de :))
aslikls3 Asliiiiiiii ablam tam 22 kilo almıştı doğuma kadar doğumdan 2 hafta sonra 15 kilosu gitmişti kalanı da yavaş yavaş verdi 2 kilo fazlası kalmıştı
Aynelazis Asliiiiiiii yok ya geçemeyiz diye düşünüyorum.. Normal iyeyerek devam etmemiz lazim😁😁😁 düğünleri bos ver milletle uğraşamam 😀😀😀
ipekworld Senyorita boyum 1,70 60 kiloydum hamile kaldığımda ilk 4 ay çok ağır gecti bir yudum su içemedim ona rağmen 58 e düşmüştüm sadece 2 ayda 8,9 kilo aldım bir anda ama göze batmıyor suan muhtemelen son ay duba gibi olurum 😄😄😄 dikkat ediyorum şimdi