ipekworld Senyorita boyum 1,70 60 kiloydum hamile kaldığımda ilk 4 ay çok ağır gecti bir yudum su içemedim ona rağmen 58 e düşmüştüm sadece 2 ayda 8,9 kilo aldım bir anda ama göze batmıyor suan muhtemelen son ay duba gibi olurum 😄😄😄 dikkat ediyorum şimdi
Senyorita ipekworld Dikkat edelim bu süreçten sonra zaten son aylara girdik iyice şişmeyelim🤣 Var ya sanki yemesem bile kilo alıyorum🤣
aslikls3 Senyorita bana da öyle geliyor ama bende ödem çok fazla ayaklarım ve bacaklarım özellikle acayip şişiyor ellerim de şişiyor bazen ayakkabı almak zorunda kaldık 2 numara büyük aldım
Senyorita aslikls3 Yeni başladı kuzum şişliğin? Ben de şu anlık şişlik yok, senin o zaman çoğu kilon şişlik yüzündendir, Doğumla gider hepsi.
aslikls3 Senyorita Benim 20. haftadan beri şişliğim başladı bizim ailede şişlik ırsi sanırım ablamlarda da aşırı oluyordu ama onlara göre bende daha erken başladı hatta çevremden baya korkuttular tansiyon vs diye çok şükür bi sıkıntım yok
Bottesini Asd92 normal kilona göre az mı çok mu onu bilmiyorum canım ama kilo almada tutarlı gitmelisin.ani kilo artışından kaçın eklemsi olmaman için.ben yaşadım ilkinde.şimdi 28.haftada 4-5 kilo civarındayım.bir ay daha boğazımı tutsam sonrası gelir Allah’ın izniyle.🌸🙏
Senyorita aslikls3 Tansiyon falan normalse sıkıntı yok normal gebelik ödemidir o zaman. Hamilelik süreci ne çetrefilli ya sürekli bir şeyler çıkıyor
aslikls3 Senyorita çok şükür bir sıkıntımız yok inşallah kalan zamanı da sıkıntısız geçiririz hepimiz. gerçekten hamilelik baya zorlu bir süreç herkes rahatlığın tadını çıkar diyor ama ben bir an önce sağ salim kavuşmayı bekliyorum yavruma. o testi bu testi şu niye oldu bu niye böyle diye geçiyor zaman
Senyorita aslikls3 Aynen öyle gerçekten stresli bir süreç ama dediğin gibi çok şükür yarısından fazlasını atlattık geriye çok az zaman kaldı. Sağ Salim alalım yavrularımızı kucağımıza.❤️
Balimkiz Bende 27+5 8 kilo aldım 51 ile hamile kaldım ama asıl kilolar bundan sonra alınacak diyolar korkuyorum valla çok fazla almak istemiyorum
Asliiiiiiii Az kaldı kızlar çok şükür mart hepimiz için güzel geçsin inşallah ödem yok sanıyordum ama hemşire bacaklarıma bastırınca hafif ödem var dedi tuz hamur işi azalt dedi.
asli_kerem Asliiiiiiii 2 hamileliğimde de şişlik hiç olmadı. İkisinde de gebelik şekeri vardı hamurişi vs yemedim. Ama turşusu tuzu gırla giderdi. Bence ödemi yapan asıl hamurişi. Karbonhidrat diyeti yaparsanız ve çözüm olursa haber eder misiniz? Yapısal mı diye de meraktayım 🧐
aslikls3 Asliiiiiiii şu an yok çatlak ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmiyorum şimdiden sonra büyümeye başlayacak asıl
112 Bende çatlak olmadı ama kaşıntılar oluyor arada. Düzenli nemlendirmeye çalışıyorum bakalım ne olacak. Annemin çok çatlağı var ben de zayıf hamile kaldım hala görenler bile 12 kilo aldığıma inanmıyor ama bakalım deri esnekliği nasılmış 🙄
Nrslbkc @aslikls3 hımm🙈 benimki pek öyle sayılmaz ben meyveyi biraz fazla kaçırıyomuşum. Meyveden zarar gelmez diye yedim durdum meğer oda direk vücutta şekere dönüşüyomuş nerden bileyim. Şimdi dikkat ediyorum.
aslikls3 Nrslbkc evet meyve çok tüketmemek gerekiyormuş ben günde iki kere meyve yiyordum bir elma bir muz bir armut bir portakal vs gibi şimdi tek yiyorum çok yiyince çok iyi olmuyor dedi doktor :D
Nrslbkc @aslikls3 hımm🙈 benimki pek öyle sayılmaz ben meyveyi biraz fazla kaçırıyomuşum. Meyveden zarar gelmez diye yedim durdum meğer oda direk vücutta şekere dönüşüyomuş nerden bileyim. Şimdi dikkat ediyorum.
Deletedmom270 27+3 deyim 3.5-4 kilo aldım ama iştahsızlık var eskiden de hep 45-48 idim ama süt yoğurt muz ceviz badem yumurta hergun yiyorum haftada bir gun bakla bir gun kirmizi et tuketiyorum çok şükür son kontrolde bebek kilosu gayet güzel dedi doktorum.