ipekworld Hzr_7714 32 de doğum izni için rapor vericek o da 10 ocağa denk geliyor ben artık ozaman gidicem tekrar
abilgili ipekworld Benim de 9 Ocak’ta tam 32+0 oluyor🙏🏻 Çalışabilir raporu için o gün gelmemi istedi doktor, en son 27.haftada gitmiştim, beş hafta çok uzun geldi geçmiyor🙄
abilgili Hzr_7714 27+2’de gittiğimde 1180 gr, 38 cm’di. Bir sonraki kontrolüm 32+0’da olacak bakalım bekliyoruz🙏🏻🧿
abilgili Hzr_7714 boyu çok tahmini veriliyor, merak ediliyor diye uyluk kemiğini ölçüp 7 ile çarpıyor doktorlar ölçüyü verirken, ultrason kontrollerinde bir gösterge değil o yüzden boy, boya çok takılma canım😊
ipekworld abilgili ilk zamanlar geçmezdi bende hep merak ederdim iyi mi acaba nasıl çok bulantım oluyordu 14. Haftada bitti ondan sonra da merak basladı bulantı gidince ta ki hareketlerini hissedene kadar suan hareketlerini hissettiğim için artık zaman geçiyor her dakika doktora gitme isteği olmuyor 😂
abilgili ipekworld evet hareketlerini hissetmezken daha zordu ama gebelik şekeri çıktığından beri bu sefer de kilosu, gelişimi nasıl gidiyor, her şey yolunda mı acaba diye düşünüyor insan🤷♀️
arzusss000 Merhaba. SAT’a göre 26+3 günlük hamileyim. Şimdiye kadar her şey yolunda gidiyordu üç gün önce kontrole gittim doktor bebeğimin karın çevresinin iki hafta geriden geldiğini söyledi o günkü ölçümde 739 gr çıktı bebeğim. Plesentadan bebeğe giden kan akışı yavaşmış. Ecopirin verdi protein ağırlıklı beslen üç hafta sonra kontrole gel dedi. Ayrıca amniyon suyum da sınırdaymış. Çok endişeliyim ilk bebeğim olacak nasipse. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Teşekkürler...
asli_kerem arzusss000 hergün düzenli muz, kaşr peyniri, yumurta ve ceviz yemenizi öneririm. Süt yoğurtta tüketin tabi. 3 litre de su. İnşallah şifa olsun 🙏🏻
abilgili ipekworld evet canım, tatlı hayatımda hiç yok şu an, ara öğünde yediğim meyveyi de sütle yoğurtla dengeliyorum, haftada üç kez açlık tokluk ölçüyorum, normal seyrediyor hep çok şükür🙏🏻
HGC Benim de randevum var bugün 28+1 olduk. Ayda bir çağırıyor doktorum ama bu sefer geçmek bilmedi, inşallah hayırlı güzel haberler alırız.. Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın.
Okyanus54 Burcuburcuuu bn 28 +4deyim mart da doğum yapıcağım Allah nasip ederse ama siz 6 7 haftalık olupda nasıl mart da doğum yapabiliyorsunuz
Okyanus54 Burcuburcuuu pardon paylaştığınız tarihe bakmamışım kusura bakmayın teee temmuzda yazmışsınız 😁😁
Aynelazis Kızlar günaydın. Önerebileceğiniz beşik modelleri var mi? Ben büyüyen beşik istiyorum, bildiniz guvendiniz site varsa yazarmisiniz 😊 teşekkürler 🌼