Vatanseverr Zeynep06 canım ben 2 ay önce yaşadım kaç kere test yaptım suyum geliyo bildiğin tutamıyorum ıslanıyo heryerim falan diye gittim suyum iyi bebekten gelmiyor ama cok fazla enfeksiyonum oldugu için böyle olması normal dediler ve fitil kullandım geçti şimdi bi süre sürdü ama korkma
ipekworld Kızlar bebek kıyafetleri için deterjan aldınız mı yada hangisini almayı düşünüyorsunuz . Uni baby ve baby&me arasında kararsızm toz sabun benzeri şeyler kullanmak istemiyorum bi süre sonra makinayı tıkıyor diyorlar .
Lvnya ipekworld ben moms green ve minoris markalı aldım içeriği temizmiş... indirimden almıstım ama şuan fiyatlar nasıl bilmiyorum..
asli_kerem ipekworld oğlumda dalan roxy kullanmıştım granül sabun şeklinde. Ve çok memnun kaldım. Sıvıları önermediler doğallıkları bozulduğu için. Dalan kıyafetler üzerinde tortu da bırakmamıştı. Dolayısıyla makinada tıkanıklık yapacağını sanmam.
Burcuburcuuu ipekworld ben minoris aldim trendyoldan. İçeriği temiz. Hatta muhendisinoglu da tavsiye etmisti onun sayesinde kesfettim zaten. Ben de sabun tozu vs kullanmak istemiyorum zarar veriyor diyen cok. Ama bu deterjan temiz icerikli yani. 👍yumusatici da kullanmayi gerektirmiyor.
Hzr_7714 Kizlar bebisler nasil kilolari kac olmus. Ben 27+4 haftadayim en son 26+0 da 805 gram cikmisti.
ipekworld Hzr_7714 maşallah bende en son 26+3 de 870 gram 34 cm di gittiğimde 10 Ocak randevum tekrar 32. Haftada gitçem inşallah
abilgili Hzr_7714 27+2’de gittiğimde 1180 gr, 38 cm’di. Bir sonraki kontrolüm 32+0’da olacak bakalım bekliyoruz🙏🏻🧿
Hzr_7714 Mlsldy ipekworld Masaallah bebislere bizim boyumuzda 32cm olmustu. bana biraz kucuk gelmisti benimki ama doktorum gayet normal demisti. Saglikli olsunlarda onemli olan o 😊 bakalim nekadar olmus 2 haftadada gorcez bikac gun sonra insaallah
ipekworld Hzr_7714 32 de doğum izni için rapor vericek o da 10 ocağa denk geliyor ben artık ozaman gidicem tekrar
abilgili Hzr_7714 boyu çok tahmini veriliyor, merak ediliyor diye uyluk kemiğini ölçüp 7 ile çarpıyor doktorlar ölçüyü verirken, ultrason kontrollerinde bir gösterge değil o yüzden boy, boya çok takılma canım😊