Dilaramelissa Minedemir15 kimyasal geçirdim canım haziranda olursa bu iki olarak geçecek galiba 😊 kimyasal sayılmazsa ilk 😊
Minedemir15 Dilaramelissa inş hamilesindir cnm çünkü çok güzel bi duygu anne olmak rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Dilaramelissa Deletedmom0043 Gamzee_ Kızlar günaydın 🌞 Testi yaptım ama sonuç pek açıcı değil önce ki testte buharlaşıp kendi çizgisi çıktı herhalde yanılma payı az olan bir test yaptım çünkü. Büyük ihtimalle kimyasaldan dolayı yaşıyorum gecikmeyi. https://hizliresim.com/7B7GpW
Deletedmom0043 Dilaramelissa canım üzülme kimyasaldan sonra ilk ay bana da öyle oldu silik çizgi çıktı hamileyim dedim test yaptım çıkmadı. Sonraki ay hamile kaldım ama inşallah senin de öyle olur 😊
Sny_hkn10 Dilaramelissa ne kadae geciktiniz Ben de kimyasaldan sonra 35. Gün adet oldum normalde 28 günde bir oluyordum
Gamzee_ Dilaramelissa Bende ayni durumdayım diye düşünüyorum ikimizinde hikayesi aynı 😊 hayırlısı böyleymiş demek ki inşallah hayırlı zamanda ikimizde anne oluruz 💕💕💕
Dilaramelissa Deletedmom0043 İnşallah kuzum gecikme devam ederse doktora gideceğim zaten tekrar bir baksın düzenli adet görünce her gecikme bebe sanılabiliyor 😊Çok teşekkür ederim sana
Dilaramelissa Gamzee_ Amin kuzucum amin ben test yaptım sürekli sen yapma keyfim kaçtı vallahi sabah yapıp göremeyince 😊Regli bekleyeceğiz artık mecbuuur :)
Dilaramelissa AryaMina kuşum o test sonradan belirenden olmuş galiba bu sabah yaptım yoktu kimyasal mağduruyum😊😊
Deletedmom0043 Dilaramelissa kimyasaldan sonra ilk ay bende geciktim doktora gitmene gerek yok adetini bekle. En fazla söktürücü verir onu da hiç tavsiye etmem kuzum
Gamzee_ Dilaramelissa benim hiç umudum yok zaten bekleyip göremeyince daha çok üzülüyoruz ne zaman amaaan diyip takmıcaz o zaman olacak inşallah ☺️🙏🏻
AryaMina Dilaramelissa olsun kuzum sağlık olsun yeterki yine olur inşallah 🤲😊 Rabbim tez zamanda gönlündekini nasip etsin sana inşallah 🤰🤲
Dilaramelissa Gamzee_ Benimde kalmadı umudum bu testten sonra inan ki regle kurdum kendimi şuan olur olmadık yerde gelmese bari diye söyleniyorum içimden🤣Hayırlı zamanda bizlere ve bekleyenlere nasip olur inşAllah😊
Dilaramelissa Asli_62 Yaptım kuzum koydum yukarıya negatif kimyasaldan dolayı geçikiyorum maalesef :)
Dilaramelissa Deletedmom0043 Dimi öyle yapiyim ortalama 40 güne kadar çıkıyormuş döngü baktım biraz da bekleyeceğim artık.Şimdi hiç olmadım yerde gelir hazırlıksız yakalar çünkü tarzı bu🤣🤣