Dilaramelissa Deletedmom0043 Çok teşekkür ederim yardımların için gerçekten kocaman kalp ve sevgi sana🥰💚
20182019 Dilaramelissa cn mbende kimyasal yasamstm diger ay hamile kalmstm aslnda kimyasal hamile kalmna ywrmdci oluyr bence sen bekle gunu gecyrsa vardr umut
Esraozturk92 Dilaramelissa seni umitlendirmek istemem canım ama erken gebelik testleri doğru sonuç vermiyor o aldığımız 5tllik testler daha iyi. Erken gebelik testinde negatif çıkıpta hamile olan çok var sen en iyisi haftasonunu da bekle bir ucuz testlerden yap pazartesi
TuBiiSs Zeynpaysimannesi benim bugün 15 gün oldu adetim geçti bugün erken gebelik testi yaptım çıkmadı..
Dilaramelissa TuBiiSs Benimde bugün 7.günü ve çıkmadı kimyasalın azizliğini yaşıyorum maalesef ben üç gün bekleyemeyen ben yedi gündür bekliyordum hormonlarım delirdi iyice regl olamıyorum diye
Dilaramelissa deletedmom472 Bende bekleyeceğim canım gelmesini mecbur yakın zamanda gelse bari de sıkıntım geçse diye bakıyorum vallahi🧐
Bdjd Dilaramelissa ben adetimden 4 gun gecince yapdim gosdertmedi bende yine gecikmedir diye adeti bekledim 12 gun gecince arkadaslarim zorladi hadi birinde yap diye yapdim hamileymisim 🤭
Dilaramelissa Bdjd Sende kimyasal gebelik yaşadın mı canım öncesi yoksa direk sağlıklı gebeliğini mi geç öğrendin 😊
Bdjd Dilaramelissa saglikli gebelik ama ondan once 4 ay ardi ardina hep gecikmeler yasadim 2 gun 5 gun 7 gun gibi doktoruma sormusdum gecikme olmasa iyiymis yumurta patladigi icin gecikmeler oluyormus eyer adet olsanda uzulme canim in se Allah diyer ayi olmazsin😘
Dilaramelissa 20182019 İnşallah canım son umut parçamı da gelmeyen günlere saklayayım bari😊Teşekkür ederim yorumun içinn💚
Mom092 Dilaramelissa ayy canım bende sagliksiz gebelik yasadim ocak ayinda ilk defa bu ay bu kadar geciktim bugun 5 gun oldu post açtım senin postu gordum 😂😂 test yaptim dun bisey cikmadi 🤷🏼♀️
Dilaramelissa Mom092 Benimde çıkmadı ya iki kaset ucuz test aldım sonradan belirmiş çizgi kıydım paraya aldım erken gebelik testi bugün ilk idrarla yaptım yok ısrarla çıkmadı bekleyeceğim.Göğüs hassasiyeti bel ağrım var sağ kasığımda gaz sancım var ama reglde olabilirim kurmuyorum kendimi erken gebelik testinden sonra :)
Sukeynahafsa Benim de temmuzun 4 ünde adet olmam qerekiyordu, olmadım. Hemen kan testi yaptırdım neqatif çıktı. 22 qün qecikince dün bi idrar testi yaptım, çift çizqiyi qördüm şükürler olsun. Ben bekleyin derim, ben inanmıyordum ama olabiliyormuş böyle şeyler
Dilaramelissa Sukeynahafsa Umut ışığı yaktınız mesajınıza güzel kalbinize sağlık 👼🏼💞beklemek en iyisi dediğiniz gibi belki farklı bir sonuç alırım bir 10 gün sonra burada paylaşırım kim bilir :)