Dilaramelissa gezentianne Amiiin inşAllah o yüzden erken gebelik aldım bende 😊Yarın inşAllah haber edeceğim 🥰🥰🥰
Zeynep16 Dilaramelissa bende senin gibiydim hiç umidim yoktu hastaneye gidip serum baglaticaktim midem bulanıyor diye doktor hamile kalma riskin var mı Dedi var dedim hcg ye baktı 7000 gecikti o zmaan öğrendim hamile kaldığımı
Gamzee_ Asli_62 bilmiyorum valla hayırlısı olsun artık ümitlenmek istemiyorum pek☺️☺️ Sonu hüsran olmasın
Dilaramelissa Deletedmom0043 Gamzee_ Kızlar günaydın 🌞 Testi yaptım ama sonuç pek açıcı değil önce ki testte buharlaşıp kendi çizgisi çıktı herhalde yanılma payı az olan bir test yaptım çünkü. Büyük ihtimalle kimyasaldan dolayı yaşıyorum gecikmeyi. https://hizliresim.com/7B7GpW
Esraozturk92 Dilaramelissa bence beklemeden yarın kan verin bende gördüm çift çizgiyi benimkide böyle çıkmıştı ☺️
Minedemir15 Dilaramelissa ewet çok şükür annelik duygusunu tattırdı 44 gün oldu doğum yapalı o benim iyi ki dediğim tek şey😍
Dilaramelissa Minedemir15 Ayy ne güzel ya rabbim mutluluğunuza huzurunuza sağlığınıza zeval vermesin💚Darısı bizlere inşAllah👼🏼
Minedemir15 Dilaramelissa amin cnm Allah razı olsun darısı başınıza Allah isteyen herkese nasip etsin bu dünyadaki en güzel şey annelik duygusudur
Cigdemmcey Dilaramelissa canım anlamanın en kolay yolu eski usul annelerimizin yaptığı gibi gögüs uçlarını sık bir sıvı gelirse hamilesindir. Bende öyle anladım testi bekliyemedim
Dilaramelissa Cigdemmcey Özür dilerim kaçırmışım canım yazdığını denedim gelmedi birşey daha çok canım acıdı vallahi🤣🤣🤣🤣
minikelma Dilaramelissa ikinci resimde cizgi görüyorum gibi oldum ama. Eger hamileysen de hayırlısı olsun insallah..rabbim gönlüne gore versin. 🥰😊😊
Dilaramelissa Minedemir15 kimyasal geçirdim canım haziranda olursa bu iki olarak geçecek galiba 😊 kimyasal sayılmazsa ilk 😊