Zeyneb96z Busraoz aynen bazen çok aktiv))bazende az.çok yururkende karında ağırlıklar oluyor sizdedemi oyle?
Zeyneb96z Badevehande bebek iyi olsun))aynen bende bu aralar yiyorum bazen zeynep kendine gel diyorum))her hafta başka hallere giriyor insan)
Badevehande Zeyneb96z hiç sorma canım hamur düşkünü bir insanım 15 gündür yemiyorum ama tatlıyı abartınca bende dur diyorum😊
Zeyneb96z Peki doktor hangi gün olucak diyor kasımda?))☺️Ve sezeryanmı yoksa kendinizmi doğmak istiyosunuz?
Zeyneb96z Badevehande ya söyleme bende tatlıyı seviyorum geceler bazen aklımdan geçiyor tutku yanıma koyuyorum)))
Zeyneb96z Selamlar kızlar ya bi şey sorucaktım aynı haftalardayız diye ben şimdi 24+1 haftalıktayım uyurken sağ sol taraflara dönerken bi ağırlık oluyor ağrımı diyelim ne diyeyim bilmiyorum kalkarken falan alt taraflarda yada ayaklarımın arasında çözemedim sizdede oyle oluyormu yada oluyormuydu 🙄🤔Bu arada takip etsek buranı iyi olurdu haberleşirdik aynı haftalardanık ondan Busraoz Hem25 Glydn Toparlangeliyosun EUEUEU Yesimeliz Girlmom SelmAlper Demirleblebi Caydemir Ererer Alisannesi AsenaD Dudus Nesli07 Yazgii Zeyno16 Sayalcan Melisauzun minikhumacik MucizeAnnesi3545 Ozgemlym Gnl0606 Beeebbeek defne55 Nesli07 Zlmdemir Badevehande
seymahnm Busraoz aaa bendede bu sekilde bir , iki gun bakiyorum cok hareketli sonra bakiyorum bir , iki gun durgun.
Busraoz seymahnm İnsan tedirgin oluyor hareketliliğine alışıyorsun sonra durgun olunca bir panik oluyorum
seymahnm Zeyneb96z him yani idrar yolu iltihabi cikmisti sende anladim canim ozaman antibiyotik kullaniyorsun demekki
minikhumacik 24+3 üz minik kızımla bizde🐣🤗.. günden güne hareketleri daha da hissedilir ve uzun süreli oluyor.. önceleri sadece sağ tarafımda hissederdim, artık karnımın içinde dönüp duruyor maşallah😂🤲🏻
Nesli07 minikhumacik aynıyız canım senle bizde kızımla bugün 24+3 üz ❤️ dediğin gibi hareketleri artık baya bi hissediliyor
Zeyneb96z Busraoz aynen alışıyosun sonra olmayınca sesiz kalınca qaripleniyo sesleniyosun şeker falan yiyosun)))
Zlmdemir Serenaynaynay çok teşekkür ederim hayır canm ben örmüyorum ördürüyorum valla.hiç el işi bilmem kış bebeğine de mutlaka olması gerekli.
Serenaynaynay Zlmdemir ciddi anlamda cok guzel olmus ama. Hem kullanilan ip ömürlük. Hayatta eskimez mis gibi nesilden nesile 💖
Zlmdemir seymahnm bende sağlık ocağına gidiyorum dinliyorum ebe hanım sağolsun nezaman istersen gel demişti😊
Zlmdemir Yesimeliz yok canm 10 ile 15 kilo arası alınıyormuş Zaten.bebişler sağlıcakla gelsinler de inşallah bu kilolar onların peşinden koştukça gider😄
Yesimeliz Zlmdemir ins canim sabaha karsi uyaniyorum icimde kipir kipir hic uyumuyor kizim saolsun 🐥🐥