Serenaynaynay Zlmdemir ciddi anlamda cok guzel olmus ama. Hem kullanilan ip ömürlük. Hayatta eskimez mis gibi nesilden nesile 💖
Zlmdemir Serenaynaynay Bende görür görmez bayıldım valla.darısı sizin bebişlere inşallah büyütmek nasip olsun içinde.
Yesimeliz Zlmdemir ins canim sabaha karsi uyaniyorum icimde kipir kipir hic uyumuyor kizim saolsun 🐥🐥
Zeyneb96z Yesimeliz aynen sabah uyanınca haraketleniyo bazen sessiz kalonca noldu diyosun))yemek yiyince haraketleniyo))
Zeyneb96z Busraoz aynen alışıyosun sonra olmayınca sesiz kalınca qaripleniyo sesleniyosun şeker falan yiyosun)))
Rozawxz Elifgul90 Ah benimde bugün 25+0 zaman çabucak geçer inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşalım 💜🌸💜🌸
Elifgul90 Zeyneb96z çok şükür iyi gidiyor yorulunca bel agrılarım var ama oda normal artık senşn Nasıl gidiyor
Elifgul90 Rozawxz amin inşallah allahım yavrularımız sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏💕 cinsiyeti ne sizin?
Ozgemlym Zeyneb96z çok kesik uyku göbek deliğimden bir gerilmeyle uyanıyorum baZen yastık desteği kullanıyorum göbeğimin bacaklarımın arasına ama uyurken dagılıyorum tabi :) rahatsız oldugunda rahatsız ediyor hanımefendi sanırım