seymahnm Zeyneb96z hic sorma birde bana doktor 24 saatte 10 kez hareket etmeli demisti 24 saatte sayip duruyordum sonra biraktim yok boyle kafayi yerim dedim
Ozgemlym Zeyneb96z çok kesik uyku göbek deliğimden bir gerilmeyle uyanıyorum baZen yastık desteği kullanıyorum göbeğimin bacaklarımın arasına ama uyurken dagılıyorum tabi :) rahatsız oldugunda rahatsız ediyor hanımefendi sanırım
Zeyneb96z seymahnm hadi ya🤔iyisin olduğungibi kalmışsın en iyisi çoçuk iyise kilosuda iyise sen almasanda olur bebek iyi olsun
Zeyneb96z Serenaynaynay aynen bu haftalarda bazen kalkarken yada yatakda sağa sola dönerken bi krampmı ağırlıkmı sancıda diyil hafif bi şeyler oluyor büyüyomu ne .sende nasıl oluyo?
Zeyneb96z Yoncagul aynen bazen ben anlamıyorumki ben uyurken sağa yada sola dönerken vuruyomu yoksa dönüyomu ne kafam karışıyo
seymahnm Zeyneb96z anlamadim canim ne cikmisti ? Idrar yolu iltihabimi ? Bendede idrar yolu iltihabi ceikmisti taaaa 5 haftalikken antibiyotik kullanmistim . Simdi cikmadi ama
Zeyneb96z seymahnm aynen bendede oyleydi.peki sende kaz,köp,mide yangını oluyomu?kabızlıklar oluyomu?
Zeyneb96z seymahnm aynen inşAllah çıkmaz ama bendede vajinada sancıgibi oluyodu sanki iyne batırıyodu sora geçiyodu ama şimdi ilac içiyorum diye şükür iyiyim
seymahnm Zeyneb96z tatli zeynepcim ben anlmadim vajinal enfeksiyonumu sende cikan yoksa idraryolu enfeksiyonumu canim ? Anlamadim ben
Aynur63 Ayse_Gul aynıyız cnm bende 22+3 benimki de baya hareketli hiç durmuyoz oynak olcak diyom kızımız😊
Aynur63 Yesimeliz valla şimdiye kadar 7 kilo almışım 22 haftalık olduk yatakta sağa sola dönerken bende zorlanıom eşim yardımcı oluyo öyle dönüyorum ve kasıgımda agrı oluyor genelde bebiş büyüdügü içindir diye düşünüyom
Zeyneb96z Aynur63 yalnız diyilmişim o zaman))bazen düşünüyorum benmi boyleyim dönerken kalkarken aklıma her sey geliyor hamilelik sonucda
seymahnm Zeyneb96z him yani idrar yolu iltihabi cikmisti sende anladim canim ozaman antibiyotik kullaniyorsun demekki
Busraoz Zeyneb96z Benim de çok hareketli 2-3 gün sonra 2-3 gün durgun. Bugün okulda çok koşturdum hiç hareket ettiğini anlamadım doğal olarak şu an hareket etsin diye bekliyorum. Ben de 24+1
Zeyneb96z Busraoz aynen bazen çok aktiv))bazende az.çok yururkende karında ağırlıklar oluyor sizdedemi oyle?
seymahnm Busraoz aaa bendede bu sekilde bir , iki gun bakiyorum cok hareketli sonra bakiyorum bir , iki gun durgun.
Badevehande Bizde 22 haftalığız hareketliyiz şükür ayakta iş yaparken bile hissediyorum canım kızımı🌸 56 ile kaldım 64 düm en son ama almışımdır çünkü bu hafta tatlıya yüklendim🙄 şeker yüklemesi var 24 ünde aç karnına bayılmam inşallah 🤦🏻♀️😢😒
Zeyneb96z Badevehande bebek iyi olsun))aynen bende bu aralar yiyorum bazen zeynep kendine gel diyorum))her hafta başka hallere giriyor insan)