Aliyee2 Tubahira canim bence normal gidiyosun 18 haftaya kadar hic kilo almadim tabi sonra cok hizli aldim 🤭
sevgitekes Tubahira 25+6 da tartildim sekiz kilo almışım daha da almak istiyorum ama catlaklar olmasa 48 dim 56 olduk
Beyzanurlina Tubahira 5 aylık olcaz 58 le hamile kaldım 2 kilo vermıstım geri almısım o 2 kiloyu 2 hafta oncesıne kadar daha kilo aldımmı blmıyorum🤣
Zeynepmum Rrraaaiiinnn ben de sizin gibiyim yaa su bile yarıyo bı günde insan 1 kg aliir mı ben alıyorum 😩😩😩😩
Hcrnbrnc diamond2635 ya nasıl kilo almiyorsunuz🙄ben 11+6 hamileyim 63 ile hamile kaldım şu an 66 kiloyum😣
Beyzanurlina Hcrnbrnc piskolojık yiyosun sen bence 🤣 bide ben kusmalarımla verdım sende böle bi durum yoksa iştah açılma oldugu için alabılırsın🤣
Eminegul89 Ben de 69 ile hamile kaldım kilo almaktan çok korkuyorum ya..11 haftalığız şuan,mide bulantısı aşırı olduğu için yemek yiyemiyorum 67 kiloya düşmüşüm.tabi bulantı geçince nolur bilemem 🙄
Hcrnbrnc diamond2635 gaz da oluyor evet bi de sindirim yavaşlıyor çok sanırım ondan da şişkinlik oluyor biraz 🙄
aselzumra Tubahira ben 20. Haftama kadar hiç kilo almadm 52 ile hamile kaldım ama ben 20. Haftaya kadar yedgm herseyi çıkarıyodm şimdi 32. Haftadyz çok şükür 5 kilo almsm ve ona rağmen kendimi çok ağırlaşms hissediyorum ne kadar az kilo alırsan o kadar iyi bence