Tubahira Kızlarr kimle kaç kilo aldı ben 4 aylık oldum kaç kilo almam normal ne yapmam gerekiyor bilmiyorum kaçıncı ayda kaç kilo almak gerek
yorumcuanneniz Tubahira 21 haftaligim 68 kilo ile hamile kaldim 3 kilo verdim 65 oldum simdi 67 yim almadim 1 kilo zararim var 😂
Rrraaaiiinnn Nurayuygn sizde benim gbi 34 teyim simdiden 15 kilo almisim gidisat kotu benimde:) su içsem yariyor :)
Mevicka Haftadayım henüz 1 kilo aldım ilk 3 ay 1-2 kilo normal dedi doktorum bundan sonra alınması gerekiyormuş
Zeynepmum Rrraaaiiinnn ben de sizin gibiyim yaa su bile yarıyo bı günde insan 1 kg aliir mı ben alıyorum 😩😩😩😩
Nur1991 18 . Haftadayım 600 Gr almışım ama bu konuyu bende merak ediyorum erken mi acaba son aylarda baya aliniyormus çünkü
Senasybn ben (4,5 aylık) 19. haftadayım ama henüz hiç almadım hala hamile kaldığım kilodayım anormal mi
Hcrnbrnc diamond2635 ya nasıl kilo almiyorsunuz🙄ben 11+6 hamileyim 63 ile hamile kaldım şu an 66 kiloyum😣
Mutlu_anne2 Ben kızım da 25 almistim şimdi 13+5 im henüz daha almadım hayret ediyorum ama bir yönden de hak veriyorum çünkü tek öğünler duruyorum midem almıyor kızım da öyle değil sürekli yerdim
Ssraa Ben toplamda 10 kilo almıştım hamileliğimde. 21 gün önce doğum yaptım şuan 12 kilo vermiş bulunmaktayım :) zateb doğumda 6 kilo gitti emzirmek de zatıflatıyor bir hayli bu kilo işlerine çok aşırı olmadığı sürece çok kafanızı takmayın :)
Nur1991 Ssraa Ne güzel az almissiniz zaten bebeğe faydası yoksa bence gerekte yok hem doğum açısından sağlıklı kaçıncı aydan sonra kiloda artış gösteriyor ben dikkat ediyorum sağlıklı beslenme konusunda bilinçli almak en iyisi
diamond2635 Haftada yarım kilo yeterli İlk üç aylık dönemde 1-1.5 kilo veya hiç kilo alınmasa da olur demiştik. Hamileliğin üçüncü ayıyla birlikte haftada ortalama yarım kilo ağırlık kazanımı gereklidir. Gebeliğin 38 hafta sürdüğünü ve ilk 12 haftada bir kilo aldığımızı düşünecek olursak gebelik sonunda alınan kilo 13+1= 14 kilogram kadardır. Normal kilolu anne adaylarının gebelik sonunda 11- 14 kg. arası alması idealdir. AŞAĞIDA ANNE ADAYININ GEBELİK BOYUNCA ALMASI GEREKEN TOPLAM SAĞLIKLI KİLO MİKTARLARI GÖSTERİLMİŞTİR: Hamileliğe zayıf olarak başlamış bir gebe: 14-18 kg. Hamileliğe normal kilolu olarak başlamış bir gebe: 11-14 kg. Hamileliğe fazla kilolu olarak başlamış bir gebe: 7-11 kg. Hamileliğe çok şişman olarak başlamış bir gebe: 0-7 kg. Diyor uzmanlar
YagmurDaskn Tubahira Her ay 1 kilo alınması en sağlıklısıymış doktorum söyledi ben tam 9 kilo aldım 35. Haftadayım ama zaten hamilelikte ideal kilo 9-15 kilo arası
R_Arslan Tubahira 65 kilo ile hamile kaldim 35+2de 77olmustm😑 doktorum cok iyi gidiyorsun dese de moraller sifir sifir sifir😑😑😑😑