Oğlumun odasından 😍
Arendeniz Cok Beğendm Sağlıklı bi şeklde kucagnza alırsınız insallah 🥰🤗
- Düzenlendi
Fatmanurozgr aminnn hepimizin bebekleri sağlıkla gelsinler inşallah canım çok teşekkür ederim❤️
Arendeniz çok güzel olmuş😊 sağlıkla gelsin, odasında büyüsün inşallah🙏🙏🙏💙
Arendeniz canim baktim tugbakugu_forbaby dimi ... odemeyi nasil yaptin sen. Ben hep kapida odemeli aldim sanirim bunda yok ama urunleri cok guzel . Givenebilirmiyimki
Harika olmuş ☺️ Bizim de kızımız geliyor ve ismini Deniz düşünüyoruz 🥰 Güle güle kullansın Deniz bebek 🤩 ayrıca ikea anne yatağını yatağımıza göre ayarlanabilir bulamadım modelini ve yatak minderinin modelini yazabilir misiniz
Gonca_ instagramdan yazıştım☺️
Güvenilir bir sayfa çok atıştırdık ve ünlülere de yapmış sanırım desenleri çok hoşuma gitmişti
ben
11 parça hastane çıkışı
takı yastığı battaniye
pike takımı ve sabahlık hepsini birlikte yaptırdım 460 tl tuttu kumaşı çok çok güzel hava alabilen tam bebeklere göre baskısı da hiç yapay değil tamamen kumaşın kendisine ait gibi görünüyor.
İsterseniz siz ayrı ayrı sipariş verebilirsiniz hangisini istiyorsanız ben hastane odamda çekim yaptıracağım kısmetse o yüzdem hepsi takım olsun istedim🙏
Alisannesi evet o sayfa ☺️
kapıda ödemesi Yok maalesef havale yaptım ve ödeme yaptığınızda başlıyorlar iki hafta içinde gönderiyorlar .
- Düzenlendi
minnakdeniz ah çok seviyorum Deniz ismini bekarken de hep kız / erkek fark etmez çocuğum olursa Deniz koyacağım adını diyordum ❤️ Sağlıkla gelsin kızınız adı gibi derin,şeffaf insanları çeken biri olsun inşallah🙏
Sundvık diye bir modeldi beşiğimiz sanırım tam hatırlanıyorum ama sundwık te olabilir yatağımız skonast 60*120 cm, dolabımızı da stuva model aldık çok çok kullanışlı tavsiye ederim😊
Çok çok beğendim 😌 tüm odayı paylaşma imkanınız var mi🥰