Arendeniz

Güzel günlerde kullansın çok huzurlu ve ferah bir oda olmuş. Ben bu tarz sade bebek odalarını seviyorum 🤗

Mutlu_E

Aminnn cümlemizin inşallah 😍😗
    çok teşekkür ederim ☺️
    bunların ölçüsü standart biraz bizim beşiğimiz küçük 60*120 ama gayet iyi oldu çok az fazlalık kaldı ve yumuşacık kesinlikle tavsiye ederim😍

Gonca_ evett ledli 😊
    Gün ışığı çok güzel ve o kadar yeterli ki.

GulsahC aminnnn ❤️
      Ben de o kadar içime sindi ki aşırı göz yormayan ve mavilerin çok fazla olmadığı benim de içinde rahatça vakit geçirebileceğim bir odası olsun istedim hiç çıkmak istemiyorum şimdi😁

Arendeniz ne güzel ☺️ Peki birde ismini nasıl yazdırdınız sitede varmı isimli olarak ben baktım ama sizinki toplu bir pakettemi geldi bu şekilde ben anlamadım yani fiyatları sizin dediğinizden de yüksek çünkü yardımcı olursanız sevinirim☺️

Arendeniz canim baktim tugbakugu_forbaby dimi ... odemeyi nasil yaptin sen. Ben hep kapida odemeli aldim sanirim bunda yok ama urunleri cok guzel . Givenebilirmiyimki

Harika olmuş ☺️ Bizim de kızımız geliyor ve ismini Deniz düşünüyoruz 🥰 Güle güle kullansın Deniz bebek 🤩 ayrıca ikea anne yatağını yatağımıza göre ayarlanabilir bulamadım modelini ve yatak minderinin modelini yazabilir misiniz

Gonca_ instagramdan yazıştım☺️
            Güvenilir bir sayfa çok atıştırdık ve ünlülere de yapmış sanırım desenleri çok hoşuma gitmişti
            ben
            11 parça hastane çıkışı
            takı yastığı battaniye
            pike takımı ve sabahlık hepsini birlikte yaptırdım 460 tl tuttu kumaşı çok çok güzel hava alabilen tam bebeklere göre baskısı da hiç yapay değil tamamen kumaşın kendisine ait gibi görünüyor.

İsterseniz siz ayrı ayrı sipariş verebilirsiniz hangisini istiyorsanız ben hastane odamda çekim yaptıracağım kısmetse o yüzdem hepsi takım olsun istedim🙏

Alisannesi evet o sayfa ☺️
            kapıda ödemesi Yok maalesef havale yaptım ve ödeme yaptığınızda başlıyorlar iki hafta içinde gönderiyorlar .

minnakdeniz ah çok seviyorum Deniz ismini bekarken de hep kız / erkek fark etmez çocuğum olursa Deniz koyacağım adını diyordum ❤️ Sağlıkla gelsin kızınız adı gibi derin,şeffaf insanları çeken biri olsun inşallah🙏

Sundvık diye bir modeldi beşiğimiz sanırım tam hatırlanıyorum ama sundwık te olabilir yatağımız skonast 60*120 cm, dolabımızı da stuva model aldık çok çok kullanışlı tavsiye ederim😊

Arendeniz hepsi birbirinden güzel sağlıkla kullanın inşallah pikeyi nerede yaptırdınız ben isimle nevresim istiyorum instagramda birkaç yere sordum buda fikir olsun 😊