• Doğum
  • Sezaryen Olanlar lütfen yardımmm 😍😍

IlknurYavuzzz bana yapmadılar çünkü benim öyle korkum veya heyecanım yoktu ama sana bekli yapabilirler. Sadece epidurali yaparken ameliyat masasında oturttular o an çok fazla titriyordum

IlknurYavuzzz 39+1 haftalıktım herşeyim normal di ama ben ne akılla dedim sezeryan olmak istiyorum sonra belden uyuşturuldum ilk 6 saat kadar galşba uyuşukluk oluyor sonra yürüme işi filan derken bir bakmışsın evdesin canım o dönemde canını sıkma birşeye sütün kesiliyor haberin olsun tecrübeli olarak söylüyorum

IlknurYavuzzz sezeryan korkulacak bir şey değil canım benim 26 gün oldu sezeryan ile doğum yapalı 4.gün eski hayatıma geri dönmüştüm, sadece ameliyat sonrası sancınız oluyor onu da serumlar ile hafifliyor zaten. Bol bol yürüyün yürüdükçe açılıyor insan.

IlknurYavuzzz benimkide o tarihlerde ben de çok korkuyorum 😔 ama isteyerek sezeryan değil benimki zorunlu normali çok istiyordum kısmet

Benim zorunlu sezeryan ikinci olucak hala korkuyorum normal yapma imkanın varsa normal yapsan keşke sezeryan çok zor bence psikoloji olarakta yâda ben cook korkuyorum bu sezeryandan normal daha iyi geliyo. Yaşamadığım halde😒

Mldclk kompostoyu kaç gun yediniz doktorlar kayisi ve biskivü tarzi şeyler oneriyo hem uc öğünmu komposto yiyosunuz yardimci olurmusunuz afedersiniz şiskinlikten kıpirdayamıyorum ben hep biskuvu ve kayısı suyu içtim ben

Cecriin banada normal çok zor geliyor aslında ikiside zor ama sanki normal daha zor 🤦🏻‍♀️😬

aysecam neden zorunlu oldu hayırlısı olsun ben normalden daha çok korkuyorum 🤦🏻‍♀️😬

mrssyncaa size ne zaman gün verdi Allah yardımcımız olsun biran önce gelsin zaman bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım

IlknurYavuzzz korkacak hiç bisey yok cnm ben son anda sezeryana alındım. Sana tavsiyem narkoz yeme. Birak belinden aşağısı uyuşsun epidural ol. Ameliyattan çıkınca belden aşağısı uyuşuk olduğu için ağrı falan hissetmiyosun. 6 saat falan suruyo geçmesi ondan sonrada ağrı kesici yapıyolar oh mis . Ben çok rahattım vallahi ne ağrı ne sizi hissettim. Ertesi gün eve geldim kendi işimi kendim yaptım 😘 Rabbim hakkında hayırlı olanı yaşatsın sana 🤗

Ayazipek çok teşekkür ederim tecrübelerinizi çok güzel ifade ettiğiniz için muhakkak dediklerinizi uygulayacağımm sevgiler.

IlknurYavuzzz dün verdi bana da 9 ağustos sabah 7de yatışım var işte kendi isteğimle olcam sezeryan normal yapamam bünyemi bildiğim için,amin canım hayırlısıyla bi kucaklarımıza alsaydık hepimiz bi rahatlasaydık😚

Hifahatun Ben doğum yaptım katı yemek yasaktı bisküviyi de ilk defa duyuyorum o yüzden şişelerle kayısı kompostosu içtim o şekilde wc ye çıktım çünkü kabızlık hemoroid olmamam için kaç günlerce içtim hatırlamıyorum ama siz çıkamadıysanız henüz doktorunuza danışın

Mldclk teşekür ederim büskivi seker düsmesin diye sekerli olandan önermisti bende ondan süpheleniyodum yemem bidaha