Buzii Aryabanu peki eski kaşar ? Oda mı tehlikeki. Bu konu ile ilgili yorumu olan cevaplarsa çok sevinirim
Pinarb Buzii toksoplazmadan dolayı o bayan diyete girmiş sizde bişi yoksa yiyin sadece küflü olan peynirlerden uzak durun aslında doğal peynir de küf antibiyotik tir
madl41 bst84 Valla artık bilerek yiyin en faydalısı o çünkü benim doktorum Günde 3 kase ev yoğurdu ye diye tembihliyor beni😊😅
Zeynep16 bst84 e güzelini yapmışsın canım benim ev yoğurdu kadar güzel şey var mı asıl dışarıdan alma yogurt
Gulzade bst84 ben hamile oldugumu 3 haftalikken ogrendim o gunden beri ev yogurdu yiyorum. Guzelce kaynatirsan hc bsy olmaz 😊
Pinarb Metehanmoms sucuk salam iyi kızardıktan sonra sorun yok çiğ yemek sıkıntı ki normalde de çiğ yenmemeli zaten
Metehanmoms Pinarb yok çiğ zaten yemiyodumda doktorm kesin yasak oldunu söylemşti ilk zaman sormadm ama gittmde kontrolere yiyebilcek olsam söylerdi diye düşündm ama çok cnm çekiyo yasak ya😂🙉
Pinarb Metehanmoms ya sanki abartıp bir kangal sucuk yemiyorsun ya yumurtalı falan tavada güzelce pişir ye nefsin gitsin
Pinarb Metehanmoms geçen benim canım sokakta kumru yapan vardı çekti oturdum misler gibi yedim valla 😂😂😂
Pinarb Aryabanu hamile kaldıktan sonra değildir öncesinde vardır toksoplazma siz testte öğrenmişsinizdir iyi yıkanmamış sebzelerden ve az pişmiş etlerden geçer hayvan besliyorsanız ve çiğ ürün veriyorsanız onunda dışkısından bulaşır
Aryabanu Pinarb hayvan beslemiyorum. Olabilir ama bana bi zararını görmedim bu zamana kadar ondan farkedemedim herhalde yoksa köy sütü köy yoğurdu yiyebiliyordum 🤷🏻♀️
Metehanmoms Pinarb yok tabi cnm normaldede çok yedim bişi değil ama yasak ya işte cnm öekiyo 😂 illada öğrenmeden önce hep mangalda yapardk sucuk felan birsürü yemiştm sonra hamileliği öğrenp doktır yasak deyince çok pişman olmştm
Rabiaibrahim0803 bst84 canim zaten hepimizin yapmasi gereken o.en sagliklisi ev yapimi yogurt icinde katki maddesi yok bilmedigimiz bisey yok
gozz bst84 😂😂Yani gerçekten mi bu soru? Marketten al ye,kendin yap ye..İstediğini ye . Sakınan göze çöl batar,abartmayalım.