Tazeanne0134 Birranne Ay kız dua et olmasın diye zaten o kadar kötü bi duygu ki anlatamam sana istifar ediyorsun hele ilk zamanlarda hicbir şekilde bişe yiyemiyorsun zaman geçtikçe yiyorsun ama yarım saat sonra çıkartıyorsun ve bu sefer suçlu hissediyorsun kendini bebeğimi besleyemezsem diye vs yani şuan da 12+5 haftalık hamileyim hâlâ devam ediyor bulantım arada da kusma 3.ayım bitecek olduğu halde iğrenç bişe bide bayram için adanaya gidecem ve dönüşü araba ile yapacam kafamda deli sorular 🤢🤮
BusraVeli Birranne Normal olabilir benim 8. Haftada başladı 9.haftada biraz azaldı geçecek sanmıştım sonraki hafta daha da şiddetli oldu 😅 her bebekte farklı oluyor
Bidamla Birranne benimde kusmam olmadi biraz bulantim oldu. En guzeli olmamasi sukret. Bana erkektir dediler. Belki erkektir ondandir 😁
Btl_zngn Birranne ben ebe arkadaşıma sordum midem çok bulanıyo dedim geçen yıl 18 haftalık ölü doğum yaptım çok geç mide bulantısı yaşamaya başladım bu ikinci gebeliğim hemen başladı dedim oda bana mide bulantısı iyidir bebeğin tutunduğunu sağlıklı olduğunu gösterir dedi ben batıl inanç gibi görmüştüm etraftan duyunca ama bunu bi ebenin söylemesi düşündürdü beni tabi yine allh bilir hayırlısı
Birranne Btl_zngn Dr a gittigimizde bebegin gayet saglikli oldugunu ve yolk kesesini gordugunu soyledi, hamilelikte herhangi bi skinti yok cok sukur ki bunalti hamilelikte sık rastlanan bir belirti ama olmamasi kesinlikle bebegin sagliksiz oldugu anlamina gelmez eminim o ebe arkadasiniz da hamilelikde bunalti ve kusma yoksa hamilelik sagliksizdir dememistir. Sevgiler
BurcuKrn Birranne bence olmaması daha iyi bende senin gibi ya neden olmuyor testler pozitif ultrasonda bebeğimi gördüğüm halde acaba hamile değil miyim korkusu bile yaşadım ilk gebeliğim belki ondan böyle paranoyaklık ama şimdi 10.haftamdaym mide bulantısı bas dönmesi yoğun şekilde var ☺️
Birranne BurcuKrn benimde ilk gebeligim tecrubesiz ve endiseliyizz malum😂😂 allah kucagimiza saglikla almayi nasip etsin insallah 🙏🏻🧿
Btl_zngn Birranne yok zaten kesinlikle sağlıksız demedim ben çok bi tecrübem yok sormuşsunuz duyduğumu söyledim inanıyorum demedim böyle söylenti duymuştum inanmıyodum ebeden duyunca olabilir mi acaba dedim ilk gebeliğimde kötü sonuçlandı ondan yani
Mlssa Birranne İlla olacak diye bir şey yok bence olmaması çok büyük şans☺️ 33.haftadayım şükür bulantm olmadı hiç,umarım senin de olmaz☺️
Tlysfk Bende ilk haftalar da öyle hissettim ama 6.haftaya girince bir hafta yattım serum takıldı ama sonra bünyem alıştı hala devam ediyor bulantım 9+2 olduk bgn. Doktor bi anda kesilebilir dedi o günü bekliyorum☺️
ilknurmom Birranne ne kadar şanslısın maşallah inşallahta olmaz berbat bişey çünkü evlerden ırak benim 6da başladı şuan 11 hala devam çok fena oluyor insan inan çağırma kötüyü çokta söyleme nazar degmesin canim
Selcen 6 hafta da başladı mide bulantım ama çıkarmıyorum iştahım Yok miğdem sürekli kaynıyor 7 haftalık oldum göbeğim 4 aylık gibi oluyor akşam şişkinli beni öldürüyor ağzımın tadı Yok dünyadan zevk alamıyorum 🥴ama yapacak bişey Yok sağlıklı olsun da
Tlysfk Selcen herkes mutlu olsun diyor da ben hep kendimi hasta gibi hissediyorum, istediklerimi yiyemiyorum, her şey sıkıyor ama biticekleri diyorum bir kaç haftaya, dayan diyorum😁
Birranne Selcen evet bu gobek ve gaz meselesi cok ilginc cogu yerde daha siz soylemezseniz kimse gebe oldugunuzu anlamaz yaziyor bu haftalar icin ama benim gobegim fora gaz ve sislikden dolayi
Deletedmom0043 Nuur2001 ben dua ediyordum bir komşu bana bir tabak yemek getirsin diye ama yok gelmiyordu akşam kocam alıp geliyordu hazır onu da içim almıyordu 😂
Nvnnnn Birranne hamilelikten hamilelige değişir canım ya ben hamileligimin başlarında ki o zaman daha bilmiyordum bile hamile olduğumu mide bulantim vardı ama idare edecek seviyede bi dönem rahatladim gibi 8. Haftaya geldiğimde ilaçsız yaşayamaz oldum ilaca rağmen çıkardım bulantim devam etti ama 13. Haftama geldigimde rahat nefes aldım şükür. Şu an 16 dayım sıkıntı yok ama korkmuyor da değilim başlarsa diye yani özetle bulantı konusu kişiye göre değişir.