Tugbik Ben 36.haftalik hamileyim benim de hiç olmadı rahat geçti çok şükür. Herkesin farklı oluyor hamileliği ☺️
Minnosizmmm Birranne evet benimde yoktur 6. Haftaya bi geçtik ölüyorum sandım mide kanaması geçiriyorum sandım midem ağrıyor kramp giriyor bulanıyor kasiliyor kabus gibiydi şuan 9. Haftadayım yeni yeni azalmaya başladı şimdi de başım hafiften ağrıyor
Tlysfk Selcen herkes mutlu olsun diyor da ben hep kendimi hasta gibi hissediyorum, istediklerimi yiyemiyorum, her şey sıkıyor ama biticekleri diyorum bir kaç haftaya, dayan diyorum😁
Selcen Tlysfk valla canım şuan iştahım açılsa yesem diye düşünüyorum ve düşünürken bile midem almıyor allah yardımcımız olsun zaman hızla geçsin inşallah
Begonia Benim ilk 5 hafta hiçbir şey yoktu. Şu an 6+3’üm. Dün gece içtiğim suyu kustum bu sabah öğürmekten ağladım yine kustum. Bulantısı olmayan olmaması için temennide bulunsun bence. :)
Birranne Selcen evet bu gobek ve gaz meselesi cok ilginc cogu yerde daha siz soylemezseniz kimse gebe oldugunuzu anlamaz yaziyor bu haftalar icin ama benim gobegim fora gaz ve sislikden dolayi
Deletedmom0043 Nuur2001 valla ben hamile komşularıma her zaman yemek götürürdüm ama şimdi komşuluk diye bişey kalmamış herkes kendini düşünüyor 😐
Nuraslanklc Birranne bende 7. Haftada başladı başlarda kusma yoktu zaman geçtikçe oda başladı şu an 13. Haftalık hala devam ediyor canım😕