Kizlar merhaba nasilsiniz.. Bebisler nasil benim oglusum azcik tembel hareket etmiyor daha sizin bebislerden ne haberler var.. Birazcik sohbet edelimm 😍
19 haftalik hamisler..❤️
HvvGlKrdl merhaba canım 19+1 im iyiyiz çok şükür benim kız minik minik hareket ediyo sen nasılsın😊
Lavin_26gul bende iyiyim canim tesekkurlerr.. Ben korkuyorum aslinda haeeket etmiyor diye ama kotu dusunmeyi hic istemiyoeum esimde kiziyor 😊 devamli konusuyorum oglusumla bakalim ne zaman annesine tepki verecek cok merak ediyorum 🤗🤗
HvvGlKrdl hiç korkutma kendini eli kulağındadır kesin 20 den sonra hissediliyomuş herkes öyle diyo detaylıya gircekmisin😊
Lavin_26gul insallah canim sabirsizlikla beklemedeyim 🙏ben almanya da yasiyorum ben istemeden onlar saolsun her turlu uygulamayi yapiyorlar.. Illa ki detayli da olur 😍🤗
HvvGlKrdl sağlıkla gelsin inş kuzucuklar💕😊
_Kubraa53 iyiyim canim bendee cok sukur 😘 oyy masallaah ne guzel yaa cok sevindim senin adina 😍❤️
19+5 bizimde minik minik kıpırtı hissediyorum bende :) ayrıntılıya kaçıncı haftada gideceksiniz
Lavin_26gul aminn canimm insallaahh 🙏😍
Bende arada hiss ediyorum daha cok yemek yedigim zaman zaten suan genelde cok uyuyolarmis öyle diyolar akliniza kötü seyler getirmeyin saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz insallah
Elfgncr onu hissettiysen kizini hissedersin canimm ilerleyen zamanlarda 🙏nasil bir duygu ikiz bebek annesi olmak ve beklemek 😍
ArassssAllah saglik versin masallaah canimm 🤗 bir sonraki randevumda 21 hafta olacak sabirsizlikla bekliyorumm🙏
Kkubra92 aminn canim cumlemiz insallaah 🙏🙏 tesekkur ederim aydinlattigin I icin 🙏😇
_Kubraa53 aminn canim. Insallaah 🙏🤗
_Kubraa53 hadi insallaah canim guzel haberlerini bekliyoruz 😘😍