• Gebelik
  • 19 haftalik hamisler..❤️

Hareketlerini minik tekmeler gibi mi hissediyorsunuz bir de ben dünden beri göbek deligimin cevresinde hissediyorum ama emin olamıyorum 🙄

Bu arada 18+3 üm ve sadece uzanınca oluyor

Elfgncr benimde basindan beri dusuk riski var her gun korkulu geçiyor rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin

Benim bebişim de 19+4 bugün kızlar. Hareketlerini hissettigimi dusunuyorum Umarim onlar harekettir 🥰 Genelde yemek yedikten sonra sirt ustu uzaninca oluyor. Cinsiyet de 11. Haftadan beri erkek diyor doktorumuz. Detayli ultrasonda 22. Haftamizda olacak inşaAllah 🤗

NoorMoon masallaah canimm ne guzell.. Saglikla gelsinn insallaah.. Ben hissetmiyorumm su anda daha ve uzuluyorumm 😔

HvvGlKrdl bizde bugün 19 haftalık olduk ama hala hiç bir hareket hissetmedim ama doktorum 20den önce hissetmezsin sesi

pelin_87 evet canimm olabilir belki bizimkiler de 20den sonra hareketlenecektir. Peki oldugu yerde sertlesme ve bazen gerginlik oluyor mu sende? bazilari 12 haftada hissetmis ben cok Sasiriyorumm nasil oluyor diye 🤔

yorumcuanneniz 24. Haftaya kadar zamanı var dedi dr bana 24. Haftaya yakın olması daha ayrıntılı olmasını sağlar organlar tam oluştuğundan dolayı dedi bilmiyorum bende herkes farklı birşey söylüyor en iyisi dr u dinlemek sanırım